Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix i januar 2018.

Listen over film og serier bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

THE VAULT

Premiere 1. januar 2018
Et bankrøveri tager en ubehagelig drejning, da tre forbrydere forsøger at få adgang til en underjordisk bankboks med uhyggelige hemmeligheder. Læs vores anmeldelse af The Vault >

SUPER DARK TIMES

Premiere 1. januar 2018
En tragisk ulykke skaber splittelse mellem to teenagedrenge og truer et venskab, der ellers virkede til at være fast og urokkeligt. Læs vores anmeldelse af Super Dark Times >

AFTER EARTH

Premiere 1. januar 2018
En ung dreng og hans far styrter ned på Jorden i deres rumskib tusind år efter, planeten blev forladt af menneskeheden. Hvad de ankommer til er et dystert og uhyggeligt sted, hvor man skal se sig for, hvis man ønsker at overleve.

GLACÉ – sæson 1

Premiere 1. januar 2018
En grusom opdagelse på en bjergtop i de franske Pyrenæer trækker efterforskeren Martin Servaz ind i et forskruet spil med en seriemorder i denne iskolde thriller.

THE ORIGINALS – sæson 3

Premiere 1. januar 2018
Mikaelson-familien flytter til New Orleans og danner en alliance med lokale hekse i et forsøg på at få kontrollen over byen igen.

The Frozen Ground

Premiere 3. januar 2018
I denne faktabaserede thriller slår en betjent fra Alaska, som forfølger en seriemorder, sig sammen med en 17-årig prostitueret, som er sluppet ud af morderens klør.

SLEEPY HOLLOW – Sæson 4

Premiere 7. januar 2018
Dette er den nutidige genfortælling af den klassiske historie om Ichabod Crane og hans bestræbelser på at stoppe den hovedløse rytter.

STAR TREK: DISCOVERY – Sæson 1

Premiere 8. januar 2018
Efter et århundredes stilhed udbryder der krig mellem Føderationen og Klingon-imperiet med en vanæret Starfleet-officer i midten af konflikten.

Good Time

Premiere 11. januar 2018
Manden bag et fejlslået bankrøveri prøver at få sin mentalt udfordrede bror ud af spjældet, mens han selv prøver at undgå at blive fanget.

GODZILLA: PLANET OF THE MONSTERS

Premiere 17. januar 2018
Animefilmen Godzilla: Planet of the Monsters er første film i en trilogi.

BAD DAY FOR THE CUT

Premiere 18. januar 2018
En godmodig, midaldrende irsk bonde med stor kærlighed til sin mor tager på hævntogt, da hun bliver myrdet under et hjemmerøveri.

THE OPEN HOUSE

Premiere 19. januar 2018
En ung mand og hans mor bliver belejret af truende kræfter, da de flytter ind i et nyt hus. Læs vores anmeldelse af The Open House >

VAN HELSING – Sæson 2

Premiere 19. januar 2018
Efter tre år i koma vågner Vanessa op til en verden, der hærges af vampyrer. Nu må hun og en broget flok overlevende kæmpe for at holde sig i live.

PRIDE AND PREJUDICE AND ZOMBIES

Premiere 25. januar 2018
Da pestplagede zombier invaderer engelske landområder i det nittende århundrede, er det op til Elizabeth Bennet og Mr. Darcy at stoppe dem.

KONG: SKULL ISLAND

Premiere 27. januar 2018
Videnskabsmanden Bill Randa samler i 1973 en gruppe eksperter og sætter kursen mod en fjerntliggende ø i Stillehavet. Efterhånden som de bevæger sig ind over øen, begynder en række uforklarlige ulykker at ske, og det går hurtigt op for de overlevende, at de nu er fanget på en øde ø uden at kunne kommunikere med omverdenen… og at de i højeste grad er sidste led i øens fødekæde. Læs vores anmeldelse af Kong: Skull Island >

Se også videoen nedenfor med diverse titler, der får premiere på Netflix i januar 2018.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg