Vi fik tidligere i år at vide, at Jon Croker skulle skrive manuskriptet til ‘The Woman in Black: Angels of Death’ – han var også inde over den første ‘The Woman in Black’, og har været story editor på bl.a. ‘Attack the Block’.

Nu er der også kommet et plot på bordet:

Eel Marsh bliver under 2. verdenskrig beslaglagt af regeringen og omdannet til et militært psykiatrisk hospital. Den pludselige ankomst af forstyrrede soldater vækker husets mørkeste beboer. Eva, en smuk ung sygeplejerske, sendes til huset for at passe patienterne, men hun indser hurtigt, at hun skal redde dem fra mere end deres egne dæmoner…

Der er endnu ikke tilknyttet nogen instruktør eller skuespillere, men vi følger filmen og bringer jer nyt, når det kommer. Filmen forventes at få premiere i 2014.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.