Hvem husker ikke Michael J. Fox som charmerende varulv i 80’er-filmen ‘Teen Wolf’. Den er nu lavet som en TV-serie med en flok lækre unge mennesker i hovedrollerne, og TV3+ har fået fingrene i den til de danske seere.

Scott er en ganske almindelig gymnasieelev, indtil han en nat bliver bidt af et mærkeligt dyr, mens han går i skoven. Hans bedste ven forsøger at hjælpe ham til bedre at forstå de forandringer, han gennemgår efter selv at være blevet en varulv.

I de bærende roller ses bl.a. Tyler Posey, Dylan O’Brien og Crystal Reed. Serien er produceret af MTV, og sæson 2 er lige begyndt i USA.

Serien starter med et dobbeltafsnit den 18. juni kl. 22 – og genudsendes også. Se alle visninger i juni:

3+ DK
2012-06-18 22:00
2012-06-18 22:55
2012-06-25 22:00
2012-06-25 22:55

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.