Kanal 5 har købt rettighederne til at vise ‘Hannibal’ med Mads Mikkelsen i hovedrollen. NBC har indtil videre bestilt 13 afsnit af serien, som forventes at få amerikansk premiere i efteråret. Hvornår den vises i Danmark, vides endnu ikke, da de ikke engang har indspillet serien endnu. Manuskriptforfatteren Bryan Fuller skriver serien efter Thomas Harris’ romaner.

I ‘Hannibal’ tager psykologen, Hannibal (Mikkelsen), FBI-agenten Will Graham (spillet af Hugh Dancy) i behandling, da han er ude af balance efter at have brugt lang tid på at jage seriemordere. Men FBI-agenten fortæller dermed den værste seriemorder af dem alle en masse informationer om opklaringsarbejdet.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg