Så røg den første gyser/thriller-relateret film i svinget – ‘Book of Eli’ er nu fjernet fra biografprogrammet herhjemme.

‘Book of Eli’ skulle have haft premiere herhjemme den 18. marts 2010. Men filmen har ikke klaret sig så godt i USA, så det har jo nok en del at sige. Den kostede $80 millioner at lave, men har kun lige tjent sig selv hjem i USA.

Det er bare ærgerligt, at vi ofte ikke får chancen for at vurdere det selv i Danmark. Hvis man ser på brugernes ratings på IMDb, så går vi glip noget godt.

Denzel Washington spiller en ensom helt i en ikke alt for fjern apokalyptisk fremtid. Helten må krydse Amerika for at bringe samfundet den viden, der kan være nøglen til verdens frelse.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg