Chris Sparling, som skrev manuskriptet til ‘Buried’, har nu skrevet en ny horror/thriller – nemlig ‘ATM’. Filmen er instrueret af debutanten David Brooks, og medvirkende er blandt andre  Brian Geraghty (Open House, When a Stranger Calls), Alice Eve (She’s Out of My League) og Josh Peck.

En sen aften kører 3 kollegaer hen til en lidt afsidesliggende hæveautomat i et glasbur for at hæve lidt penge til aftenen. Men da de er færdige med at hæve, står der en mystisk mand og kigger på dem udenfor. Det bliver en kamp for livet at komme levende ud…

‘ATM’ har premiere i USA den 6. april 2012.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg