Breck Eisner har lavet en remake af George A. Romeros kult klassiker fra 1973. I hovedrollerne ses bl.a. Timothy Olyphant (Dreamcatcher, Hitman), Radha Mitchell (Silent Hill), Danielle Panabaker (Friday the 13th ano 2009) og Joe Anderson (The Ruins). 

‘The Crazies’ handler om et ungt ægtepar, der flytter til en lille by i Iowa. Parret begynder at falde til i byen og alting tegner godt – lige indtil indbyggerne i byen begynder at opføre sig mærkeligt…

Se ‘The Crazies’ i de danske biografer fra 22. april 2010.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg