Det er ikke nogen større overraskelse, at ‘Paranormal Activity 4’ skal laves, da serien har indspillet ca. $577 millioner på verdensplan – og 3’eren indspillede alene $200 millioner.

Nu bliver det spændende at se, om de kan holde dampen oppe! Og bliver også interessant at se, hvor den 4. film skal passe ind i tidslinjen, nu hvor 3’eren var en prequel.

‘Paranormal Activity 4’ forventes at udkomme til oktober 2012. Det betyder, at den kommer til at skulle kæmpe imod ‘The Texas Chainsaw Massacre 3D’, som også udkommer i oktober.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg