Det har været noget af en rutsjebanetur for den Ole Bornedal-instruerede gyser ‘The Possession’, som for nylig blev taget af den danske premiereliste. Men nu får den en chance alligevel.

‘The Possession’ havde amerikansk premiere i fredags, og røg ind på førstepladsen med en indtjening på $17,7 mio i weekenden 31. august – 2. september. I USA var det dog Labor Day Weekend, hvilket betyder at folk havde forlænget weekend, så man regner med, at indtjeningen lander på ca. $21,3 mio.

Det vides endnu ikke, hvornår ‘The Possession’ får premiere, men mon ikke det bliver snart.

‘The Possession’ handler om en ung pige, der køber en antik boks på et loppemarked. Den viser sig at indeholde en ældgammel og meget ondsindet ånd, så pigens skilte forældre må prøve at ophæve forbandelsen.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg