Nu får du chancen for at spille zombie i den kommende danske gyserfilm Sorgenfri!

Sorgenfri skal bruge folk til deres zombie-roller, og de optager i løbet af sommeren 2014. Så hvis du har tid og lyst, kan du ansøge om at være med.

Plottet for Sorgenfri er følgende:

Fotograf: Magnus Nordenhof Jønck

Fotograf: Magnus Nordenhof Jønck

En familie på fire bliver tvunget ud i ekstreme situationer for at overleve, da en dødelig virus spreder sig gennem byen.

Filmen får biografpremiere 8. oktober 2015.

Læs mere om jobbet og ansøg på sorgenfri-statist.dk

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg