Vi har tidligere skrevet en del om thrillerserien Penny Dreadful med Eva Green, Josh Hartnett og Timothy Dalton, der er inspireret af klassiske horrorhistorier som Frankenstein og Dracula. 

Nu får vi også chancen for at se serien i Danmark, når den får premiere den 19. maj på HBO Nordic.

Dvs. at vi kun er 1 uge bagud i forhold til USA, hvor serien får premiere 11. maj.
*Opdateret * Efter de sprang en uge over i USA pga. en helligdag, er vi nu helt med i Danmark, hvor den vises dagen efter USA!

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.