Sidste måned var der nærmest intet udvalg af gyserfilm i tv fredag den 13.

Denne måned er der en bunke genudsendelser, som vi tidligere har været vant til, men der er da trods alt en lille smule at vælge mellem:

TV 2 Zulu
20:00: Scream 4
21:50: Scary Movie 3
23:15: Den sjette sans

TV 2
00:05: Unbreakable

TV3 Puls
22:50: En uønsket gæst (4Closed)

Jeg tror, vi ender – som sædvanlig – med at finde nogle af de gode gamle klassikere frem fra skabene i stedet for dette… hvad siger du?

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg