I filmen bliver otte mennesker fanget af en gruppe Predators og fragtet til deres hjemplanet. Menneskene bliver udstyret med avancerede våben og smidt ud i junglen på den fremmede planet, hvor de skal forsøge at overleve i kampen mod den krigeriske race.

Nimród Antal sidder i instruktørstolen for ‘Predators’, mens Adrien Brody, Laurence Fishburne, Topher Grace og Danny Trejo spiller hovedrollerne.

Filmen får premiere i biograferne herhjemme 8. juli.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg