Hvilke gyserfilm kommer der på Netflix i maj 2022? Se her en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i maj 2022.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i maj 2022 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Unhinged (2020)

Premiere den 1. maj 2022

Efter en trafikkonflikt må en enlig mor forsvare sig selv mod en sadistisk trafikant, der er fast besluttet på at gøre hendes tur til et mareridt.

Læs vores UNHINGED anmeldelse >

Fatman (2020)

Premiere den 1. maj 2022

Da julemanden mangler penge, indgår han en leveringsaftale med det amerikanske militær – netop som en hævngerrig, uartig 12-årig har hyret en lejemorder til at dræbe ham.

The Secrets We Keep (2020)

Premiere den 1. maj 2022

En kvinde, som er traumatiseret af sine oplevelser under holocaust, går til ekstremer for at trække en tilståelse ud af en mand, der ligner en af vagterne fra lejren.

Seventh Son (2014)

Premiere den 1. maj 2022

Som heksejægerlærling i 1700-tallets England bliver Thomas Ward omdrejningspunktet i kampen mellem det gode og det onde, da heksen Moder Malkin flygter fra fængslet.

Room (2015)

Premiere den 1. maj 2022

En ung kvinde bliver kidnappet, spærret inde i et lille rum og voldtaget, og hun føder en søn. På hans fem års fødselsdag beslutter hun, at de må flygte.

Clark: Sæson 1 (2022)

Premiere den 5. maj 2022

Dette er den utrolige historie om Clark Olofsson, den kontroversielle forbryder, som inspirerede til udtrykket “Stockholmsyndromet.” Baseret på hans sandheder og løgne.

Læs vores CLARK anmeldelse >

Velkommen til Eden / Welcome to Eden: Sæson 1 (2022)

Premiere den 6. maj 2022

Fem unge influencers inviteres til en eksklusiv fest på en mystisk ø. Men snart bliver det, der så ud til at være en betalt ferie for de fem hovedpersoner, til en følelsesmæssig og fysisk test, der vil presse deltagerne til det yderste.

Læs vores WELCOME TO EDEN anmeldelse (engelsk) >

Thar (2022)

Premiere den 6. maj 2022

En erfaren betjent ser chancen for at vise sit værd, da mord og en fremmed mands uhyggelige torturplan skaber røre i en søvnig ørkenby.

Bunker: Project 12 (2016)

Premiere den 6. maj 2022

En våbenhandler hyrer et hold lejesoldater til at kidnappe en russisk videnskabsmand, som fører dem til en hemmelig bunker, der indeholder et våben fra den kolde krig.

Our Father: Fertilitetslægens mange børn (2022)

Premiere den 11. maj 2022

Da en kvindes DNA-test afslører, at hun har adskillige halvsøskende, opdager hun en chokerende plan, som involverer donorsæd og en populær fertilitetslæge.

Læs vores OUR FATHER anmeldelse >

42 dage uden spor / 42 Days of Darkness – Miniserie (2022)

Premiere den 11. maj 2022

I en by i Chile fører en kvinde an i en desperat søgen efter sin forsvundne søster – midt i mediestorm og politiefterforskning. Inspireret af virkelige hændelser.

Læs vores 42 DAYS OF DARKNESS anmeldelse (engelsk) >

Savage Beauty: Sæson 1 (2022)

Premiere den 12. maj 2022

En mystisk kvinde søger hævn over sin tragiske fortid og bliver en del af en magtfuld familie, der hersker over et skønhedsimperium – og gemmer på dystre hemmeligheder.

Limousineadvokaten / The Lincoln Lawyer: Sæson 1 (2022)

Premiere den 13. maj 2022

Efter en ulykke genstarter stjerneadvokaten Mickey Haller i Los Angeles sin karriere – og sin Lincoln – da han påtager sig en drabssag.

Læs vores THE LINCOLN LAWYER anmeldelse >

Ana by Day (2018)

Premiere den 13. maj 2022

Da hun opdager, at hun har en dobbeltgænger, der har stjålet hendes liv, er en ung kvinde splittet mellem at genvinde sin identitet eller udnytte sin nyfundne anonymitet.

Who Killed Sara? Sæson 3 (2022)

Premiere den 18. maj 2022 

In this final season, as enemies become allies and the truth is finally exposed, Álex becomes fixated on solving a new enigma: What happened to Sara?

Helvede på internettet: En afsløring / Cyber Hell: Exposing an Internet Horror (2022)

Premiere den 18. maj 2022 

Et anonymt netværk af chatrum på internettet var åsted for utallige sexforbrydelser. Jagten på bagmændene krævede mod og udholdenhed.

Læs vores CYBER HELL anmeldelse (engelsk) >

Fotografen: Mordet i Pinamar / The Photographer: Murder in Pinamar (2022)

Premiere den 19. maj 2022 

Denne dokumentar undersøger mordet på fotojournalisten José Luis Cabezas – en forbrydelse, der rystede Argentina og afslørede en politisk og økonomisk sammensværgelse.

Læs vores anmeldelse af THE PHOTOGRAPHER (engelsk) >

Love, Death & Robots: Volume 3 (2022)

Premiere den 20. maj 2022 

Unikke verdener. Barske beretninger. Djævelske drejninger. En mørk, sjov og adrenalinsusende rejse – kun for voksne.

Læs vores LOVE, DEATH & ROBOTS anmeldelse >

Stranger Things 4: Volume 1 (2022)

Premiere den 27. maj 2022 

Darkness returns to Hawkins just in time for spring break, triggering fresh terror, disturbing memories — and the threat of war.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg