OUR FATHER på Netflix er en ny true crime-dokumentarfilm lavet i samarbejde med Blumhouse. Her bliver du vidne til en grotesk og uhyggelig sand historie. Officielt er det ikke engang en forbrydelse, men du vil nok være enig med mig i, at det er helt forkert. Læs vores fulde Our Father: Fertilitetslægens mange børn anmeldelse her!

OUR FATHER er en ny Netflix-dokumentar produceret sammen med Blumhouse Television. Vi kalder det true crime, fordi mange forbrydelser helt sikkert blev begået af fertilitetslægen, som besluttede at inseminere sine patienter med sin egen sæd. Dette afsløres, da folk opdager mange halvsøskende via DNA-test hjemmesider. Og flere halvsøskende dukker stadig op i dag!

Fertilitetslægen brugte simpelthen sin egen sæd både i stedet for anonyme sæddonorer og i stedet for at bruge sæden fra ægtemænd, der var til stede ved insemination af deres egne koner. Der begås da klokkeklare forbrydelser, når man gør sådan noget. Fra det (manglende) etiske ved en læge, der misbruger magt og tillid samt bedrageri, fysisk overgreb og en række andre ting.

Men nej, tilsyneladende er der intet i loven, der forhindrer dette. Hvilket er (næsten) lige så sygt som selve handlingen!

Fortsæt med at læse vores Our Father dokumentaranmeldelse nedenfor, og find den på Netflix fra den 11. maj 2022.

Interviews med de folk, der var involverede

I løbet af denne Netflix-dokumentar vil du se masser af interviews med de folk, der sent i livet har opdaget, at de har mange halvsøskende. De fleste af dem bor endda meget tæt på hinanden (tænk hvis du har datet din halvbror eller halvsøster uden at vide det!).

Der er også interviews med de kvinder, der blev behandlet (og insemineret) af fertilitetslægen Donald Cline. Og i nogle få tilfælde med de mænd, der troede, at deres egen sæd blev brugt til inseminationen.

Derudover møder vi journalisten Angela Ganote, som var den eneste, der lyttede, da de førnævnte halvsøskende forsøgte at få opmærksomhed på sagen. Statsadvokaten så ud til at være ligeglad, da der ikke var nogen beskyttelse under loven. Nå ja, der var selvfølgelig for Donald Cline, men ikke ofrene for hans onde plan.

Faktisk er anklageren virkelig irriterende. Han forsøger endda at tage æren for det, der i sidste ende fik lægen ned med nakken. På trods af at dette blev serveret på et sølvfad af Angela Ganote – journalisten, der udførte det arbejde, som hans kontor burde have udført. Sidst, men ikke mindst, er der også optaget telefonsamtaler med Donald Cline.

Disse samtaler får ham til at lyde både patetisk og direkte truende. Desuden ser vi arkivoptagelser, som også viser, at han er helt uden anger.

Our Father – Anmeldelse | Netflix Dokumentarfilm

Spekulationer opstår, men de er berettigede!

Da Donald Cline nægter at forklare sig (ud over det gode gamle “jeg ville bare hjælpe”-ræsonnement), tvinger han de mange halvsøskende til selv at lede efter årsagen til disse forbrydelser. Dette fører dem til en kristen kult med fokus på at bringe så mange børn til verden som muligt. Noget, der har en klar The Handmaid’s Tale følelse.

Det er også umuligt for dem ikke at bemærke det faktum, at de alle er blonde og blå- eller grønøjede. Med andre ord er det noget, der føles som en højreorienteret arisk drøm. Nå ja, bortset fra det faktum, at de alle har helbredsproblemer. Mens anonyme donorer blev afvist for at have medicinske problemer, vidste Donald Cline, at han ikke havde et specielt godt helbred.

Alligevel valgte han stadig at bruge sin egen sæd. Noget, der kun kan få én til at tænke disse The Handmaid’s Tale eller nazi-relaterede tanker. Desuden er han så forbandet kold og beregnende, at enhver form for “kristen kærlighed” næsten ikke kan bruges som undskyldning. At bruge noget som undskyldning ville selvfølgelig også kræve, at han følte behov for at undskylde det. Hvilket han tydeligvis ikke gør!

Se Our Father på Netflix

Lucie Jordan er instruktøren af ​​denne Netflix-dokumentar, der også har Jason Blum som producer (via Blumhouse Television). Dette kunne have været en fiktionsproduktion – og det bliver det uden tvivl på et tidspunkt, da der er masser af lignende sager – men det er vigtigt at have denne dokumentar. Den er nemlig fokuseret på fakta – også selvom noget af det bliver gætteri i forhold til grunden til hans handlinger!

Det er en historie, der er så grotesk, uhyggelig, grusom og modbydelig. Alligevel lød det svagt bekendt for mig, hvilket skyldes, at dette ikke ligefrem er sjældent. Faktisk har yderligere 44 fertilitetslæger vist sig at have brugt deres egen sæd til insemination. Så ja, du har måske hørt om andre sager. Alligevel gik Donald Cline ud over enhver form for “kun i nødstilfælde” brug af sin egen sæd, som han ellers hævder.

I løbet af dens spilletid vil du være vidne til en grotesk og uhyggelig sand historie. Selvom fertilitetslægen Donald Clines handlinger officielt ikke er defineret som kriminelle ved lov, er jeg sikker på, at du er enig i, at de burde være det. Faktisk er det en forbrydelse, at han ikke er strafbar ved lov!

Our Father: Fertilitetslægens mange børn har premiere på Netflix den 11. maj 2022.

Plot

Da en kvindes DNA-test afslører, at hun har adskillige halvsøskende, opdager hun en chokerende plan, som involverer donorsæd og en populær fertilitetslæge.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.

    Vis alle indlæg