Hvilke gyserfilm skal du se fredag den 13. maj 2022? Vi har lavet en liste over gyserfilm, der for nyligt at blevet tilføjet diverse streamingtjenester. Se listen nedenfor til inspiration!

Gyserfilm fredag den 13. maj 2022 er nok et must for de fleste gyserfans – især fordi det er den eneste fredag den 13. i hele 2022! Problemet er bare at finde en gyserfilm, der er værd at se – og måske også en, man ikke allerede har set mange gange.

Vi har prøvet at gøre det lidt nemmere for dig at finde en ny gyserfilm ved at lave en liste over nogle af de gyserfilm, der er blevet tilføjet de større streamingtjenester det seneste stykke tid.

Gyserfilm på Netflix

Der er ikke kommet mange nye gyserfilm på Netflix for nyligt, som er værd at se. Men her er et par stykker, som vi godt kan anbefale.

Choose or Die – Netflix anmeldelse (4/6)

Fear Street Del 1: 1994 – Netflix anmeldelse (5/6)

Gyserfilm på Viaplay

Her er to vidt forskellige gyserfilm, der er kommet på Viaplay for nyligt.

In The Earth (2021)

Till Death (2021)

Gyserfilm på Disney+

Der er kommet nogle nye gyserfilm på Disney+, som er værd at kaste sig over.

The Night House – Anmeldelse [Disney+] (5/6)

Fresh – Anmeldelse [Disney+] (5/6)

Gyserfilm på Prime Video (Amazon)

Prime Video har rigtig meget billigt gys, men de får også indimellem nogle klassikere samt mindre produktioner, der kan anbefales.

Life (5/6) – Anmeldelse

It Comes At Night (5/6)

Gyserfilm på Filmstriben

Vi skal ikke glemme den gratis streamingtjeneste fra bibliotekerne, der ofte har noget godt gys – både nyt og gammelt!

Peninsula – Anmeldelse (4/6)

Coming Home in the Dark (2021)

Gyserfilm i biografen

Hvis du hellere vil i biografen for at fejre fredag den 13. maj 2022, så er der et par stykker, der stadig kan ses på det store lærred.

Doctor Strange 2: In the Multiverse of Madness – Anmeldelse (3/6)

Speak No Evil – Anmeldelse (6/6)

God fornøjelse med at se en masse gyserfilm fredag den 13.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.