Vi kan som de første afsløre, at den amerikanske genindspilning af Pascal Laugier’s franske mesterværk Martyrs får dansk premiere ved Blodig Weekend 2015.

Dermed er følgende titler på plads til genrefilmfestivalen:

Der var et ramaskrig, da det kom frem, at der skulle laves en amerikansk genindspilning af den franske film, som er velanset. Men der har været en god buzz på nettet omkring den nye version, som få udvalgte har fået lov at se screeninger af.

Hovedrollerne i Martyrs anno 2015 spilles af Bailey Noble (True Blood) og Troian Bellisario (Pretty Little Liars). Derudover medvirker Kate Burton (Stay, 127 Hours) og Blake Robbins (Rubber), Caitlin Carmichael (300: Rise Of An Empire) og Taylor John Smith (Insidious: Chapter 3).

Mark L. Smith (Vacancy, The Hole, The Revenant) har skrevet manuskriptet, der instrueres af brødrene Kevin Goetz & Michael Goetz (Scenic Route).

Blodig Weekend kører i København 28. oktober til 1. november 2015.

martyrs1

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg