I går blev der uddelt priser ved årets MTV Awards Show, og som ventet gik de fleste af statuetterne til Twilight-castet.

Det blev til 5 ud af 13 priser til Twilight, og så var der også en enkelt pris til Jennifer’s Body, så alt i alt var det næsten halvdelen af priserne, som gik til noget gyser-relateret:

Best Female Performance: Kristen Stewart (New Moon)

Best Scared as Sh*! Performance: Amanda Seyfried (Jennifer’s Body)

Best Kiss: Kristen Stewart & Robert Pattinson (New Moon)

Best Male Performance: Robert Pattinson

Global Superstar: Robert Pattinson

Best Movie: New Moon

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg