Læsetid ca. < 1 minut

Først kom Annabelle som spin-off til Nattens dæmoner, nu kommer The Nun, som er baseret på en karakter i Nattens dæmoner 2.

Den store succes med Nattens Dæmoner afføder en række ekstra film, og nu hvor Nattens dæmoner 2 ligger nr. 1 på biograflisterne rundt omkring i verden (selv i Danmark), så er den ingen undtagelse. Vi får nu The Nun, der er baseret på den dæmoniske nonne-karakter fra Nattens dæmoner 2 (The Conjuring 2).

Det sjove af det hele er, at nonnen først blev tilføjet 3 måneder før premieren på Nattens dæmoner 2, hvor James Wan fik en idé til karakteren, hvorefter der blev lavet ekstra optagelser. Det vil sige, at den dæmoniske nonne slet ikke skulle have været med, og nu får hun simpelthen sin egen film!The Nun produceres af James Wan og skrives af David Leslie Johnson, som også har været med til at skrive Nattens dæmoner 2. Filmen får biografpremiere den 6. september 2018.

Her er plottet til The Nun:

Præsten Father Burke bliver sammen med den kommende nonne, Sister Irene, sendt til Rumænien for at undersøge det mystiske dødsfald af en nonne. Her finder de hurtigt ud af, at der er nogle uhellige hemmeligheder i Rumænien. De må kæmpe for livet og deres sjæle, da de kommer op imod en ond kraft i form af den dæmoniske nonne fra The Conjuring 2 / Nattens dæmoner 2.

Men først får vi lige Annabelle 2, der har biografpremiere den 18. maj 2017. Og mon ikke vi kan forvente en Nattens dæmoner 3 –  instruktør James Wan har i hvert fald udtalt, at han allerede har en idé til denne.

Du kan se traileren til The Nun nedenfor.