Der er nogle virkelig dejlige rygter ude på Bloody Disgusting netop nu, som siger, at danske Nikolaj Arcel skal instruere ’Dead Man’. Guillermo del Toro er allerede tilknyttet som producer, og filmen skulle være baseret på en DC Comics karakter af samme navn.
Nikolaj Arcel har allerede haft stor succes herhjemme, hvor han også tidligere har skrevet manus til tegneserier som blev filmatiseret, som det var tilfældet med manuskriptet til ‘Rejsen til Saturn’ – og så har han såmænd også skrevet manuskriptet til ‘Mænd der hader kvinder’, så det er en af de rigtig tunge drenge. Derudover har han flere gange taget rollen som både manuskriptforfatter og instruktør på samme film, som det var tilfældet med ‘Kongekabale’ og ‘De fortabte sjæles ø’ – sidstnævnte skal han også instruere en engelsk version af med den direkte oversatte titel ‘Island of Lost Souls’. Denne er ved at blive udviklet for tiden, så intet er endeligt på plads.
Dead Man‘ er kunstner i et omrejsende cirkus, hvor han går på line. Han bliver dog brutalt myrdet, men vender tilbage som et spøgelse, der kan indtage andres kroppe, hvilket han naturligvis gør for at finde sin morder, så han kan hævne sig.
Vi holder øjne og ører åbne og vender tilbage med mere nyt, så snart noget dukker op.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.