Læsetid ca. < 1 minut
Der er nogle virkelig dejlige rygter ude på Bloody Disgusting netop nu, som siger, at danske Nikolaj Arcel skal instruere ’Dead Man’. Guillermo del Toro er allerede tilknyttet som producer, og filmen skulle være baseret på en DC Comics karakter af samme navn.
Nikolaj Arcel har allerede haft stor succes herhjemme, hvor han også tidligere har skrevet manus til tegneserier som blev filmatiseret, som det var tilfældet med manuskriptet til ‘Rejsen til Saturn’ – og så har han såmænd også skrevet manuskriptet til ‘Mænd der hader kvinder’, så det er en af de rigtig tunge drenge. Derudover har han flere gange taget rollen som både manuskriptforfatter og instruktør på samme film, som det var tilfældet med ‘Kongekabale’ og ‘De fortabte sjæles ø’ – sidstnævnte skal han også instruere en engelsk version af med den direkte oversatte titel ‘Island of Lost Souls’. Denne er ved at blive udviklet for tiden, så intet er endeligt på plads.
Dead Man‘ er kunstner i et omrejsende cirkus, hvor han går på line. Han bliver dog brutalt myrdet, men vender tilbage som et spøgelse, der kan indtage andres kroppe, hvilket han naturligvis gør for at finde sin morder, så han kan hævne sig.
Vi holder øjne og ører åbne og vender tilbage med mere nyt, så snart noget dukker op.