De bedste thrillere på Netflix! Vi har fundet de 10 bedste thrillere på Netflix. Se her hvis du mangler lidt inspiration til aftenens film. Der er lidt for enhver thriller-fan.

Listen over de 10 bedste thrillere på Netflix består udelukkende af originale Netflix-titler, så der er ikke nogle titler, som Netflix ikke selv har produceret. Det bør sikre, at filmene ikke pludselig forsvinder fra udvalget.

Derudover er listen i kronologisk rækkefølge, så den er ikke inddelt efter, hvilken thriller, der er den allerbedste.

Hvad man ser som den bedste thriller, afhænger selvfølgelig af smag og behag – og hvad man lige er i humør til.

The Abandoned (2023) – Anmeldelse | Netflix Seriemorder-Thriller

The Abandoned (2023)

Da et mystisk lig bliver fundet i en flod, dykker en plaget kriminalbetjent ned i en række grusomme mord, mens fare hurtigt kommer nærmere.

Fair Play (2023) – Anmeldelse | Netflix Thriller

Fair Play (2023)

En uventet forfremmelse i en skruppelløs hedgefond presser et pars forhold til grænsen og truer med at optrevle langt mere end deres nylige forlovelse.

Læg verden bag jer – Anmeldelse | Netflix | Leave the World Behind

Læg verden bag jer (2023)

En families ferie i en luksuriøs lejebolig tager en uventet drejning, da et cyberangreb får deres enheder til at gå ned – og pludselig står der to fremmede ved døren.

Kill Boksoon (2023) Netflix anmeldelse

Kill Boksoon (2023)

På jobbet er hun anerkendt lejemorder. Derhjemme er hun enlig mor til en teenagedatter. Mord? Det er nemt. At være forælder er det svære.

The Killer (2023) – Anmeldelse | Netflix Thriller

The Killer (2023)

Efter en skæbnesvanger forbier kæmper en lejemorder med sine arbejdsgivere – og sig selv – på en international jagt efter hævn, som han insisterer på, ikke er personlig.

The Strays (2023) – Anmeldelse | Netflix Thriller

The Strays (2023)

En sort kvindes nøje tilrettelagte liv fuldt af privilegier begynder at falde fra hinanden, da to fremmede dukker op i den idylliske forstad, hvor hun bor.

I Came By (2022) Netflix anmeldelse

I Came By (2022)

En graffitikunstner går efter elitens boliger og afslører en dyster hemmelighed i en skjult kælder. Det udløser en række begivenheder, der bringer hans nærmeste i fare.

The Devil All the Time – Netflix anmeldelse

The Devil All the Time (2020)

I Knockemstiff i Ohio og de tilstødende afsides landområder samles nogle skumle typer – en ugudelig prædikant (Robert Pattinson), et forskruet par (Jason Clarke og Riley Keough) og den uhæderlige sheriff (Sebastian Stan) – omkring den unge Arvin Russell (Tom Holland), mens han kæmper mod de onde kræfter, der truer ham og hans familie.

The Call (2020) Netflix gyser anmeldelse

The Call (2020)

De er forbundet via en telefon i det samme hus, men med 20 års mellemrum. En seriemorder bringer en anden kvindes fortid – og liv – i fare for at ændre sin egen skæbne.

Calibre (2018) Netflix

Calibre (2018)

To mænd, der har været venner hele livet, tager på jagttur i Skotland, og omstændighederne tester både deres nerver og deres moral.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg