Der er ingen tvivl om, at MTV har godt fat i den generation, der meget gerne tager i biografen og ser horror film. Ikke mindst de såkaldte “teen slasher” film, hvor castet primært består af nye unge skuespillere eller dem, der allerede er ved at have opbygget en god karriere som unge og smukke skuespillere. MTV har for nylig besluttet at producere flere film selv, og blandt de første er horror filmen ‘Super Psycho Sweet 16’.

Allerede titlen spiller tungt på, at der laves grin med deres egen producerede doku-serie ‘My Super Sweet 16’, der handler om yderst forkælede amerikanske teenagere, der skal holde deres 16 års fødselsdag (i USA kaldet “sweet 16”), og forventer at de største stjerner kommer og synger, plus at alle gæster forguder dem på deres fødselsdag – og at de desuden får deres drømmebil af mor og far. Plottet i ‘My Super Psycho Sweet 16’ er da også efter samme opskrift – omend med et [lækkert] twist:

Filmen følger en pige ved navn Madison Penrose, der er så forkælet, at hun hurtigt får overbevist sine forældre om, at de skal få genåbnet Rollerdome rulleskøjtehallen til hendes “Sweet 16” fødselsdagsfest. Vi erfarerer dog hurtigt, at Rollerdome var blevet lukket på grund af en række brutale mord, der fandt sted netop i denne hal. Naturligvis kommer morderen tilbage for at skabe ravage i løbet af hendes store dag.

MTV vil selv vise en noget censureret version på TV, så de fleste kan være med, men de mere hardcore horror-fans skal ikke snydes, så den mere voldsomme version kan downloades efter filmen har haft TV premiere.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.

    Vis alle indlæg