I april kommer der en række nye film og serier på den danske Netflix, og en del af dem er gyser-relateret. Se hvilke film og serier inden for horror, thriller og sci-fi, der kommer på Netflix i april 2017 nedenfor.

Listen bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Lavender

Premiere 02/04/2017
Efter opdagelsen af gamle kraniebrud bliver en fotograf, der lider af hukommelsestab, i voksende omfang hjemsøgt af en dyster hemmelighed fra barndommen.

Ultraviolet

Premiere 08/04/2017
En vampyrlignende sygdom begynder at smitte mennesker. De smittede får højere intelligens, fantastisk udholdenhed og lynende hastighed.

Final Girl

Premiere 15. april 2017
En gruppe sociopater, der for sjov har dræbt piger i skoven, går efter en teenager, som viser sig at være en erfaren lejemorder.

The Conjuring 2 / Nattens Dæmoner 2

Premiere 17/04/2017
De to berømte dæmonologer, Ed og Lorraine Warren, rejser til den engelske forstad Enfield, hvor de skal hjælpe en enlig mor, der bor med sine fire børn i et gammelt hus, som tilsyneladende er hjemsøgt. Familien har i en periode oplevet uforklarlige og angstfremkaldende hændelser, som især har centreret sig om den yngste datter, Janet.

Resident Evil: Afterlife

Premiere 18/04/2017
Zombieapokalypsen fortsætter, da super-soldaten Alice finder vej til et formodet fristed i Los Angeles, som netop kan være en dødelig fælde.

Grimm – sæson 4

Premiere 24/04/2017

Kriminalbetjenten Nick Burkhardt opdager, at han er den sidste i Grimm-slægten – væsner, som beskytter menneskets verden mod monstre, der er vakt til live af eventyr.

Insidious: Chapter 3

Premiere 25/04/2017
Da den synske Elise Rainier modvilligt går med til at hjælpe en teenager med at kontakte sin afdøde mor, frigør hun uforvarende en ond ånd, der forfølger pigen.

P

Premiere 25/04/2017
En forældreløs pige, oplært i magi af sin syge bedstemor, får job i den snuskede del af Bangkok, hvor ubehagelige mennesker udfordrer hendes voksende mørke kræfter.

Before I Wake

Premiere 28/04/2017
Jessie og Mark tager det forældreløse barn Cody til sig. Men de opdager, at hans drømme – og mareridt – manifesterer sig fysisk, når han sover.

Small Crimes

Premiere 28/04/2017
I ‘Small Crimes’ spiller Nikolaj Coster-Waldau den tidligere politibetjent Joe Denton, der må tilbringe 6 år i fængsel da han bliver anklaget for mordforsøg på en advokat. Da straffen er udstået, prøver han at vende tilbage til livet, men hans fortid indhenter ham og inden længe er han fanget mellem en korrupt sherif, en hævngerrig statsadvokat, og en mafiaboss, der ved for meget.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg