Grimm sæson 6

Fans af Horror/Drama/Fantasy-serien Grimm vil nok blive skuffede, men serien slutter efter sæson 6.

Den sjette og sidste sæson af Grimm består af 13 afsnit og starter i USA fredag den 6. januar 2017. Sæson 6 skulle egentlig have startet allerede i slutningen af oktober, men den er altså nu rykket.

Grimm er blevet vist på 3+ med diverse ophold. Hvornår sæson 6 vises, vides endnu ikke.

Nick Burkhardt er en drabsbetjent fra Portland, Oregon med en mærkelig hemmelighed: Han er efterkommer af en elitegruppe af jægere, der har til opgave at stoppe spredningen af overnaturlige væsner i verden. The Brothers Grimm skrev eventyr, som børn har elsket i generationer, men tænk hvis deres skurke var virkelige, og Nick var den eneste, der kunne stoppe dem. Eventyr er ikke bare historier… de er advarsler.

Grimm - Sæson 1-5 (29 disc)

Grimm – Sæson 1-5 (29 disc)

KØB SÆSON 6 DVD

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg