I september kommer der en række nye film og serier på den danske Netflix, og en del af dem er gyser-relateret. Se hvilke gyserfilm og serier, der kommer på Netflix i september 2016 nedenfor.

The Babadook

Premiere 1. september 2016

En alenemor må kæmpe med sin søns overdrevne frygt for monstre i huset – især da et børnebogsmonster også begynder at vise sig for hende.

Bait

Premiere 1. september 2016

Efter at Australien er blevet ramt af en enorm tsunami, bliver en gruppe mennesker fanget inde i et shoppingcenter… Sammen med en flok hvide hajer.

Most Likely to Die

Premiere 13. september 2016

Gamle klassekamerater holder fest for at fejre deres 10-års skolejubilæum, men de fanges og forfølges af en forklædt morder.

Penny Dreadful – Sæson 1 & 2

Premiere 20. september 2016

Penny Dreadful er en gotisk tv-serie, der genfortolker litteraturens mest skræmmende karakterer. Dorian Gray, Victor Frankenstein og tidløse figurer fra Dracula begiver sig sammen med nye karakterer ud på en brutal mission for at redde en sjæl – mens de kæmper med deres egne fristelser.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.