Nu hvor sidste afsnit af Dexter er rullet over skærmen i USA, er Showtime ved at gøre klar til at præsentere deres næste store horror tv-satsning: Penny Dreadful.

Serien kommer til at flette oprindelsen af ​​diverse store litterære horrorkarakterer, såsom Victor Frankenstein, Frankensteins monster, Dorian Gray og Grev Dracula sammen, hvor de tumler med deres uhyrlige fremmedgørelse i det victorianske London.

Penny Dreadful logoSerien er skabt af Sam Mendes og John Logan, som begge lavede James Bond-filmen Skyfall. Penny Dreadful er begyndt på produktionen her i september, optagelserne starter i oktober, og den forventes premiere i foråret 2014. Blandt de medvirkende ser vi fx Josh Hartnett, Eva Green, Billie Piper, Rory Kinnear og Timothy Dalton. Juan Antonio Bayona (Børnehjemmet, The Impossible) vil instruere de første to afsnit ud af i alt otte.

Se første teaser nedenfor, som blev vist i forbindelse med sidste afsnit af Dexter i går.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.