Mindhunter sæson 2 kommer på Netflix til august, og den er uden tvivl længe ventet af fans af seriemorder-serien. Læs mere om sæson 2 her.

Mindhunter sæson 2 kommer på Netflix fredag den 16. august 2019! Læs vores anmeldelse af sæson 2 her >

Jo, den er god nok. Det blev nemlig for nyligt afsløret af Charlize Theron, der er en af producerne (sammen med David Fincher) på serien.

Egentlig var hun på Howard Stern Show i forbindelse med premieren på hendes film Long Shot. I løbet af interviewet kom denne lille bonus lige frem, da snakken faldt på Netflix Mindhunter serien:

Det er ikke en video, da det er fra et radio interview, så tænd for lyden!

Sæson 1 havde meget passende premiere fredag den 13. oktober 2017, så den nye sæson må siges at have været længe undervejs.

Du kan se første sæson på Netflix nu og læse vores anmeldelse af Mindhunter sæson 1 på vores engelsksprogede website her >

Hvad er plottet for Mindhunter sæson 2?

Mindhunter sæson 2 kommer til at foregå i det sydlige Georgia, hvor serien fokuserer på de berygtede Atlanta-barnemord i slutningen af 1970’erne og begyndelsen af 80’erne. Seriemorderen hed angiveligt Wayne Williams.

Det usædvanlige ved ham er, at han er en sort mand – eller African-American, på godt dansk. Det er ikke noget, der ses særlig ofte. Typisk er seriemordere hvide mænd!

Wayne William blev dømt til livsvarigt fængsel for drabet på to voksne mænd, men han blev aldrig dømt for 23 mord på småbørn, som han var hovedmistænkt for.

Skuespillerne Jonathan Groff, Holt McCallany og Anna Torv vender tilbage i deres roller fra sæson 1. 

Sæson 2 af Mindhunter kommer til at bestå af 9 afsnit, hvor sæson 1 havde 10 afsnit. Læs vores anmeldelse af sæson 2 her >