Da vi den 20. maj 2009 startede op med Heaven of Horror, var det af ren kærlighed til spændingsfilm inden for genrene horror, thriller og science fiction. Og det er så sandelig også den kærlighed, der gør, at vi stadig er i gang den dag i dag, da det er frivilligt arbejde, der driver hjulene.

Det startede faktisk med, at vi selv holdt øje med kommende gyserfilm, og vi havde vores egen lille Excel-liste, som vi løbende opdaterede. En dag tænkte vi så, at vi da lige så godt kunne dele den liste med andre interesserede, og så voksede idéen til heavenofhorror.dk langsomt derfra.

Vores anmeldelser startede ud med at være ultra-korte, men er i dag endt med at blive lidt længere anmeldelser, man dog kan læse hurtigt. Vi bliver aldrig det store analyserende horror-medie (og vi er direkte modstandere af anmeldelser, der minder om deciderede resuméer fyldt med spoilers – den slags er alt for mange trailere allerede gode til), men vi sørger for, at du ved, hvad der rør sig i horror-verdenen.

Vi håber, du er glad for vores side, og at du bliver ved med at støtte os ved at dele og kommentere vores nyheder, anmeldelser og kommende film.

Tak for de første 5 år – vi glæder os til de næste 5 år! 😀

De bedste horrorhilsner,

ScreamQueen & HorrorDiva

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg