Så har IT del 2 endelig fået officielt grønt lys og en premieredato. Du skal vente helt til 5. september 2019!

IT del 2 har i hvert fald fået den amerikanske premieredato fredag den 6. september 2019, men i Danmark har vi jo som bekendt premieredag om torsdagen, så vi må gå ud fra, at vi får lov at se filmen dagen før.

Der er dermed hele 2 år til, vi får IT del 2, der fortæller historien om børnene som voksne.

Som bekendt er filmen baseret på romanen af samme navn, der er skrevet af Stephen King. Bogen blev tidligere filmatiseret i 1990, hvor der blev lavet en miniserie i 2 dele.

Det har hele tiden været tanken, at spillefilms-versionen skulle laves i 2 dele, så man fik tid til at få så meget som muligt med fra mastodont-romanen, der er på hele 1138 sider.

IT – Kapitel 1 har allerede slået en række rekorder. Bl.a. som den mest indtjenende gyserfilm i Nordamerika, hvilket tidligere var The Exorcist fra 1973.

Det forventes, at alle vender tilbage i samme roller både instruktør Andy Muschietti, manuskriptforfatter Gary Dauberman samt Bill Skarsgård som Pennywise, og børnene, der alle skal være med i flashbacks.

Nu bliver det så spændende at se, hvilke skuespillere, der så skal spille børnene som voksne.

Det varer nok ikke længe, før vi begynder at få nogle navne på plads. De skal i hvert fald i gang med optagelserne snart, da børneskuespillerne vokser hurtigt.

Hvis du har nogle bud på de helt rigtige skuespillere, så skriv dem i kommentarfeltet længere nede.

Læs også vores anmeldelse af IT – Kapitel 1 her >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.