Læsetid ca. 2 min.

Kasper Juhl er instruktøren bag et ny og anderledes, dansk filmprojekt med titlen Gudsforladt. Filmen er lavet af frivillige kræfter og uden nogen konventionel støtte overhovedet.

Gudsforladt handler om den generte og indelukkede pige Mia, der lever et ensformigt liv, indtil hendes bror Anders bliver løsladt fra fængslet. Anders falder hurtig tilbage i gamle destruktive vaner, og ender med at tage Mia med i faldet. Mia får nu øjnene op for en langt mere dyster og brutal side af menneskeheden, samt sig selv, og må til sidst sande, at der er noget mørkt i os alle.

Filmen er ikke en decideret gyserfilm, men gør brug af flere gyser-elementer. Det, der især får den til at adskille sig fra en typisk gyser, er filmens fokus på karakterene, som udgør en helt essentiel del af historien.

De medvirkende tæller bl.a. Johannes Nymark, Anne Sofie Adelsparre, Sonny Lindberg, Marie-Louise Damgaard, Paw Terndrup, Joachim Knop, Ann Hjort, Peter Aude, Mads Knarreborg, Siff Andersson og Anna Emilie Langsted.

Det er endnu usikkert, om filmen kommer i biograferne, men det forventes, at den udkommer engang til sommer – enten på dvd eller i biograferne.

Se en trailer nedenfor.

gudsforladt 4
gudsforladt 1 gudsforladt 3 gudsforladt 5