Equinox er en ny dansk thriller-serie, baseret på en podcast, og den kommer på Netflix til december. Læs mere om serien, der har Danica Curcic i hovedrollen, og se en trailer her.

Equinox er en dansk Netflix-serie i thriller, mysterie, drama-genrerne, og den er baseret på en DR-podcast med navnet Equinox 1985. Både postcasten og serien er skabt af Tea Lindeburg.

Læs også vores anmeldelse af Equinix her >

Plottet for Equinox er følgende:

Astrid er kun 10 år gammel i 1999, da en bus fuld af studerende uforklarligt forsvinder sporløst. Astrid, der var tæt på en af de forsvundne studerende, bliver traumatiseret og plaget af forfærdelige visioner efter episoden. I 2020 bor Astrid sammen med sin familie, da hendes mareridt pludselig kommer tilbage og begynder at hjemsøge hende. Da den eneste overlevende fra 1999 på mystisk vis dør, er Astrid fast besluttet på at finde ud af, hvad der skete med klassen. Men hun opdager en mørk og foruroligende sandhed, der involverer hende på en måde, hun aldrig havde forestillet sig.

Dansk thriller-serie Equinox kommer på Netflix

Hovedrollen som Astrid spilles af Danica Curcic, der suppleres af blandt andre Lars Brygmann, Karoline Hamm, Fanny Bornedal, Alexandre Willaume og Rasmus Hammerich.

Serien er instrueret af Søren Balle og Mads Matthiesen, og den består af 6 afsnit, der får premiere på Netflix den 30. december 2020.

Se traileren til Equinox nedenfor.