Equinox er en ny dansk thriller-serie, baseret på en podcast, og den kommer på Netflix til december. Læs mere om serien, der har Danica Curcic i hovedrollen, og se en trailer her.

Equinox er en dansk Netflix-serie i thriller, mysterie, drama-genrerne, og den er baseret på en DR-podcast med navnet Equinox 1985. Både postcasten og serien er skabt af Tea Lindeburg.

Læs også vores anmeldelse af Equinix her >

Plottet for Equinox er følgende:

Astrid er kun 10 år gammel i 1999, da en bus fuld af studerende uforklarligt forsvinder sporløst. Astrid, der var tæt på en af de forsvundne studerende, bliver traumatiseret og plaget af forfærdelige visioner efter episoden. I 2020 bor Astrid sammen med sin familie, da hendes mareridt pludselig kommer tilbage og begynder at hjemsøge hende. Da den eneste overlevende fra 1999 på mystisk vis dør, er Astrid fast besluttet på at finde ud af, hvad der skete med klassen. Men hun opdager en mørk og foruroligende sandhed, der involverer hende på en måde, hun aldrig havde forestillet sig.

Dansk thriller-serie Equinox kommer på Netflix

Hovedrollen som Astrid spilles af Danica Curcic, der suppleres af blandt andre Lars Brygmann, Karoline Hamm, Fanny Bornedal, Alexandre Willaume og Rasmus Hammerich.

Serien er instrueret af Søren Balle og Mads Matthiesen, og den består af 6 afsnit, der får premiere på Netflix den 30. december 2020.

Se traileren til Equinox nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg