Leder du efter nye gyserfilm på Netflix i december 2020? Se en liste over hvilke gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i december 2020.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i december 2020 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i december 2020, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

The Guest: Sæson 1 (2018)

Premiere på Netflix den 1. december 2020 (med engelsk sprogindstilling)

En synsk, en præst og en detektiv, som er bundet sammen af en tragisk fortid, går sammen om at bekæmpe en ond ånd, der er drevet af blodtørst.

Læs vores engelske THE GUEST anmeldelse >

Pyromanen (2016)

Premiere på Netflix den 1. december 2020

I en lille landsby starter en pyroman sin første brand. Med større og stadig farligere brande spreder frygten sig i det lille samfund. Da den lokale politimand følger sporene, afdækkes en sandhed, som ingen vil tro. Pyromanen er ingen fremmed, men søn af brandmesteren i byen og selv en af brandmændene.

U-Turn (2020)

Premiere på Netflix den 1. december 2020 (med engelsk sprogindstilling)

En ung reporters efterforskning af en række grusomme selvmord tager en farlig omvej, da hun følger sporene til en forbandet vejstrækning.

Læs vores engelske U-TURN anmeldelse >

Andre titler, der har premiere på Netflix den 1. december 2020:

World War Z (2013)
The Ring (2002)
Ghostbusters (1984)
Ghostbusters II (1989)

Jul i krydsilden / Christmas Crossfire (2020)

Premiere på Netflix den 4. december 2020

En mand undgår et drabsforsøg og flygter fra de potentielle mordere sammen med deres oprindelige mål, da en kvinde, han lige er mødt, forsøger at finde ham.

Læs vores JUL I KRYDSILDEN anmeldelse >

Detention: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 5. december 2020 (med engelsk sprogindstilling)

En forpint elev opdager foruroligende hemmeligheder på sit fjerntliggende gymnasium, da et bedrag og en overnaturlig begivenhed vender op og ned på hendes liv.

Læs vores engelske DETENTION anmeldelse >

Alice in Borderland: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 10. december 2020

En planløs gamer og hans to venner befinder sig i en parallel verden i Tokyo, hvor de bliver tvunget til at konkurrere i en række sadistiske lege for at overleve.

Læs vores ALICE IN BORDERLAND anmeldelse >

Rodet, du efterlader / The Mess You Leave Behind: Miniserie (2020)

Premiere på Netflix den 11. december 2020

En ny gymnasielærer bliver hjemsøgt af et mistænkeligt dødsfald, der er sket på skolen nogle uger tidligere. Hun begynder også at frygte for sit eget liv.

Læs vores engelske THE MESS YOU LEAVE BEHIND anmeldelse >

Tiny Pretty Things: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 14. december 2020

Da en stjerneelev ved en fornem balletskole bliver overfaldet, træder hendes afløser ind i en verden fyldt med løgn, bedrag og benhård konkurrence.

Læs vores engelske TINY PRETTY THINGS anmeldelse >

The Ripper – Dokumentar-miniserie (2020)

Premiere på Netflix den 16. december 2020

Efterforskere og vidner ser tilbage på Yorkshire Ripper-mordene, som kastede en mørk skygge over det nordlige England i slutningen af 1970’erne.

Læs vores THE RIPPER anmeldelse >

Sweet Home: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 18. december 2020

Mens mennesker bliver til blodtørstige monstre, der skaber kaos, må en deprimeret teenager og hans naboer kæmpe for at overleve — og for selv at forblive mennesker.

Læs vores SWEET HOME anmeldelse >

Den blomstertid nu kommer (2018)

Premiere på Netflix den 20. december 2020

Samtidig med at Sverige bliver ramt af et mystisk angreb, tvinges musikeren Alex tilbage til sin barndomsby. Her må han konfrontere en række ubehagelige forhold fra sin fortid, heriblandt sin far og ungdomskæreste, alt imens angrebet tvinger den lille gruppe mennesker til at arbejde sammen for at overleve.

Vivarium (2019)

Premiere på Netflix den 22. december 2020

Tom og Gemma (Jesse Eisenberg og Imogen Poots) er et ungt par på udkig efter deres første hjem sammen. Da de møder en (noget særpræget) ejendomsmægler, der påstår at have det perfekte hjem klar til dem, siger de derfor ja tak til en rundvisning. Hvad kan det skade, tænker de? Men da mægleren fører dem til et labyrintisk forstadskvarter bestående af uhyggeligt identiske huse, og derefter på mystisk vis forsvinder, bliver Tom og Gemma enige om at komme væk derfra hurtigst muligt. Der er bare lige et problem. Lige meget hvad de gør, ender de tilbage på præcis det samme sted og en ubehagelig sandhed går langsomt op for dem: Hvad der startede som en søgen efter drømmehuset er blevet til et surrealistisk mareridt, de ikke kan undslippe!

Læs vores VIVARIUM anmeldelse >

The Midnight Sky (2020)

Premiere på Netflix den 23. december 2020

Denne postapokalyptiske fortælling følger Augustine (George Clooney), en ensom videnskabsmand i Arktis, mens han kæmper for at forhindre Sully (Felicity Jones) og hendes medastronauter i at vende hjem til Jorden, hvor en mystisk global katastrofe har fundet sted.

Læs vores THE MIDNIGHT SKY anmeldelse >

Equinox: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 30. december 2020

Tyve år efter hun har været vidne til, at en bus fuld af studerende forsvandt, støder Astrid på en mand, hun genkender som et af ofrene, og begynder at efterforske sagen.

Læs vores EQUINOX anmeldelse >

Chilling Adventures of Sabrina: Sæson 4 (2020)

Premiere på Netflix den 31. december 2020

Sidste sæson af Chilling Adventures of Sabrina.

The Others (2001)

Premiere på Netflix den 31. december 2020

En hengiven kristen mor til to børn venter sin mand hjem fra 2. verdenskrig, da hun får mistanke om, at familiens hus er hjemsøgt.

Dracula Untold (2014)

Premiere på Netflix den 31. december 2020

Da prins Vlad Tepes’ kongerige trues af tyrkerne, må han gennemgå en skrækkelig forvandling i et forsøg på at opnå den nødvendige magt for at kunne beskytte sin familie og redde sit kongerige.

Læs vores DRACULA UNTOLD anmeldelse >

Ouija (2014)

Premiere på Netflix den 31. december 2020

Laine overbeviser sine venner til at bruge et Ouija-bræt til at kontakte deres nyligt afdøde veninde Debbie. Da de tager tilbage til det sted, hvor Debbie døde, finder de foruroligende optagelser, som Debbie optog af sig selv, efter hun fandt Ouija-brættet. En mørk og frygtindgydende kraft er blevet vækket, og den begynder at hjemsøge dem. Den eneste måde, som de kan bryde forbindelsen til mørket på, er ved at bruge brættet igen.

Læs vores OUIJA anmeldelse >

Fear (1996)

Premiere på Netflix den 31. december 2020

En 16-årig pige bliver optaget af en charmerende ung mand. Men han viser hurtigt, hvordan han virkelig er, da han slår en ven simpelthen fordi han følger pigen hjem, og da han går helt amok, efter at hun forsøger at slå op med ham.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.