‘Insidious’ er instrueret af James Wan og skrevet af Leigh Whannell, som begge stod bag den første ‘Saw’-film samt ‘Death Sentence’ og ‘Dead Silence’. Oren Peli, som instruerede ‘Paranormal Activity’ producerer denne gang ‘Insidious’, som har et budget på blot $1.000.000. Sony Pictures har nu købt de amerikanske distributionsrettigheder, så den kommer ud i de fleste af landets biografer.

En ungt forældrepar opdager til deres rædsel, at deres lille søn som ligger i koma, er blevet en magnet for onde ånder, mens hans bevisthed er fanget i en mørk parallel verden kaldet “The Further”.

Patrick Wilson (‘Hard Candy’) og Rose Byrne (’28 Weeks Later’) spiller forældrene til den stakkels dreng, mens bl.a. Barbara Hershey, Angus Sampson, Ty Simpkins, Andrew Astor, J. LaRose m.fl. medvirker. Filmen har endnu ikke fået en amerikansk biografdato, så vi følger den tæt og ser, om den får en chance herhjemme senere.

Se et klip fra filmen nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.