Så skete det uundgåelige: Den succesfulde, koreanske zombie-film Train to Busan får en engelsksproget genindspilning, som skal hedde The Last Train to New York.

Train to Busan genindspilningen The Last Train to New York bliver instrueret af Timo Tjahjanto (The Night Comes for Us, May the Devil Take You, V/H/S/94). Derudover bliver den produceret af Atomic Monster, som James Wan står bag.

Train to Busan handler om en ukendt virus, der spreder sig gennem Korea, så den koreanske regering må erklære undtagelsestilstand. En gruppe folk er samtidig på vej med et eksprestog til Busan, en by, der med held har afværget omverdenens udbrud, men undervejs må de kæmpe for deres egen overlevelse…

Genindspilningen af Train to Busan kommer selvfølgelig til at foregå i USA, hvilket titlen The Last Train to New York også antyder.

I Sydkorea fik Train to Busan premiere i juli 2016, og det var landets bedst sælgende biograffilm med $80,5 millioner i indtjening.

Der er endnu ingen skuespillere på plads til The Last Train to New York. Men der er allerede nu sat en amerikansk premiere, der hedder 21. april 2023. Den kommer højst sandsynligt til at være nogenlunde samtidig i Danmark.

Læs vores anmeldelse af TRAIN TO BUSAN fra den blev vist til CPH PIX >

Se traileren til den sydkoreanske zombiefilm nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.