Søndag den 12. oktober 2014 starter sæson 5 af The Walking Dead i USA. Men allerede nu har AMC annonceret, at der kommer en sæson 6, som bliver vist i USA fra oktober 2015.

Sæson 5 bliver vist på DR3 i starten af det nye år, da kanalen foretrækker at vise serien samlet, og ikke som i USA, hvor der er pause midt i sæsonen.

:: Opdatering ::

DR3 begynder at vise sæson 6 fra onsdag den 28. oktober 2015 kl. 22.30. Det første afsnit genudsendes søndag den 1. november kl. 22.40.

Og DR3 viser 2. halvdel af sæson 6, startende med afsnit 9, fra torsdag den 25. februar 2016 kl. 21.30.

Køb The Walking Dead - Sæson 6 (6 disc)

Køb The Walking Dead – Sæson 6 (6 disc)

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg