I forbindelse med Universal Studios’ nye Dark Universe-koncept, hvor alle de gamle monstre får en ny film, har Universal valgt at udgive de gamle Universal-monsterfilm som limited steelbook Blu-ray.

De gamle Universal-monsterfilm udkommer alle på Blu-ray i flotte limited edition steelbook-versioner den 11. september 2017.

Umiddelbart ser der ud til at være engelske undertekster og ingen ekstra materialer.

Læs også vores anmeldelse af den første film i Dark Universe-serien; The Mummy >

Bestil Bride of Frankenstein

Bestil Creature From the Black Lagoon

Bestil Dracula

Bestil Frankenstein

Bestil The Invisible Man

Bestil The Mummy

Bestil The Wolf Man

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.