Leder du efter nye gyserfilm på Netflix i oktober 2020 i forbindelse med Halloween? Se en liste over hvilke gyserfilm, thrillere og science fiction film samt serier, der kommer på Netflix i oktober 2020.

Listen over gyserfilm, thrillere & sci-fi film samt serier på Netflix i løbet af Halloween-måneden bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i oktober 2020, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Happy Death Day 2U (2019)

Premiere på Netflix den 1. oktober 2020

Det er deja-vu hele tiden for Tree Gelbman, den bistre studerende, der opklarede sit eget mord ved at gennemleve sin død om og om igen. Da den maskerede morder på mystisk vis vender tilbage for at jagte nye ofre, må Tree gennem endnu et tidsloop med kuldegysninger og spænding i HAPPY DEATH DAY 2U, opfølgeren til den populære thriller HAPPY DEATH DAY fra Blumhouse.

The Little Stranger (2018)

Premiere på Netflix den 1. oktober 2020

The Little Stranger handler om Dr. Faraday, som er søn af en tjenestepige, og nu bor et stille liv som lokal læge. Dr. Faraday bliver en varm sommerdag i 1947 tilkaldt til stedet, Hundreds Hall, hvor hans mor engang arbejdede. Familien, der bor i huset nu, bliver hjemsøgt, og lægen trækkes ind i de uhyggelige rædsler.

Godmorgen, Veronica: Sæson 1 / Good Morning, Veronica (2020)

Premiere på Netflix den 1. oktober 2020

Efter at have været vidne til et selvmord bestemmer en undseelig politifunktionær sig for selv at efterforske to ignorerede sager, der begge omhandler misbrugte kvinder.

Læs vores engelske GOOD MORNING, VERONICA anmeldelse >

Oktoberfest: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 1. oktober 2020

Det ender med bedrag, forræderi og mord, da to magtfulde familieejede bryggerier kommer op at slås over den verdensberømte ølfestival i München i starten af 1900-tallet.

Læs vores engelske OKTOBERFEST anmeldelse >

Andre titler, der har premiere på Netflix den 1. oktober 2020:

Marrowbone (2017)

Feardotcom (2002)

Hush (1998)

Gremlins (1984)

Christine (1983)

Shivers (1975)

Båndet / The Binding (2020)

Premiere på Netflix den 2. oktober 2020

Da en kvinde besøger sin forlovedes mor i det sydlige Italien, må hun kæmpe mod en mystisk og ond forbandelse, der er fast besluttet på at tage hendes datter.

Læs vores BÅNDET anmeldelse >

Vampires vs. The Bronx (2020)

Premiere på Netflix den 2. oktober 2020

Tre modige børn fra et kvarter i Bronx under hastig udvikling opdager ved et tilfælde en sammensværgelse om at suge alt liv ud af deres elskede lokalsamfund.

Læs vores VAMPIRES VS THE BRONX anmeldelse >

Til søen / To the Lake: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 7. oktober 2020

Efter en frygtelig pandemi sætter en gruppe mennesker livet, kærligheden og medmenneskeligheden på spil i kampen for at overleve på randen af civilisationens sammenbrud.

Læs vores engelske TO THE LAKE anmeldelse her >

Hubie Halloween (2020)

Premiere på Netflix den 7. oktober 2020

Hubie Dubois (Adam Sandler) bruger fuld af taknemmelighed hver eneste Halloween på at sørge for, at beboerne i hans hjemby, Salem, fejrer aftenen i sikkerhed og spiller efter reglerne. Men i år får en undsluppet forbryder og en mystisk ny nabo Hubie til at være særligt på vagt. Da folk begynder at forsvinde, er det op til Hubie at overbevise politiet (Kevin James, Kenan Thompson) og byens beboere om, at monstrene er ægte. Kun han kan stoppe dem.

The Haunting of Bly Manor: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 9. oktober 2020

England i 1980’erne. Efter en au pairs tragiske død, hyrer Henry Wingrave (Henry Thomas) en ung amerikansl barnepige (Victoria Pedretti) til at passe hans forældreløse niece og nevø (Amelie Bea Smith, Benjamin Evan Ainsworth), der bor på Bly Manor med husets kok, Owen (Rahul Kohli), forstanderen Jamie (Amelia Eve) og husholdersken, Mrs. Grose (T’Nia Miller). Men alt er ikke som det ser ud til i huset, og fortidens mørke hemmeligheder venter på at komme ud i lyset. Hos Bly Manor betyder død ikke borte.

Læs vores HAUNTING OF BLY MANOR anmeldelse >

Babysitterens guide til monsterjagt / A Babysitter’s Guide to Monster Hunting (2020)

Premiere på Netflix den 15. oktober 2020

Da det barn, hun skal passe, kidnappes rekrutteres babysitter Kelly Ferguson af et hemmeligt selskab, der beskytter børn, som vil ændre verden.

Læs vores engelske A BABYSITTER’S GUIDE TO MONSTER HUNTING anmeldelse >

Nogen må dø / Someone has to die (2020)

Premiere på Netflix den 16. oktober 2020

I 1950’ernes Spanien kalder et par deres søn hjem fra Mexico for at præsentere ham for hans forlovede, men bliver chokerede over hans ledsager – en mandlig balletdanser.

Læs vores engelske anmeldelse af SOMEONE HAS TO DIE >

La Révolution: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 16. oktober 2020

I en nytænkning af den franske revolution opdager opfinderen af guillotinen en sygdom, der får aristokraterne til at slå almindelige mennesker ihjel.

Læs vores LA REVOLUTION anmeldelse >

Unsolved Mysteries: Bind 2

Premiere på Netflix den 19. oktober 2020

Sande historier om gådefulde forsvindinger, chokerende mord og paranormale hændelser er drivkraften bag denne fængslende genindspilning af den ikoniske dokumentarserie.

Læs vores anmeldelse af Bind 2 >

Rebecca (2020)

Premiere på Netflix den 21. oktober 2020

Efter en hæsblæsende romance med en rig enkemand flytter en naiv brud ind på hans familiegods, men hans afdøde hustrus skygge forfølger hende.

Læs vores REBECCA anmeldelse >

Sindssygelægen: Sæson 2 / The Alienist: Angel of Darkness (2020)

Premiere på Netflix den 22. oktober 2020

Et år er gået siden The Alienist, og Sara Howard, der nu er privatdetektiv, søger Dr. Kreizlers hjælp til at finde den kidnappede spædbarnsdatter til en besøgende spansk VIP. Dr Kreizler genforenes med Sara, John Moore og resten af det oprindelige hold i deres søgen efter det forsvundne barn, der bringer dem i kontakt med en mystisk kvinde med en morderisk fortid, der er forbundet med en berygtet bande.

Læs vores ANGEL OF DARKNESS anmeldelse >

Kadaver (2020)

Premiere på Netflix den 22. oktober 2020

Efter en atomkatastrofe lokkes en sultende familie af tilbuddet om et måltid for at deltage i et skuespil på et hotel, hvor publikum begynder at forsvinde.

Læs vores KADAVER anmeldelse >

The Purge: Anarchy (2014)

Premiere på Netflix den 23. oktober 2020

Da dette års Purge – hvor det er tilladt at begå mord og udøve vold i 12 timer – begynder, vil den gådefulde enspænder Leo, der er plaget af sin søns død, have hævn. Den enlige mor Eva tvinges til at forlade sin lejlighed sammen med datteren Cali, da de bliver angrebet. Det unge par Shane og Liz bliver ofre for en carjacking. Da de søger tilflugt i Leos pansrede bil, slår Shane og Liz sig sammen med de tre andre fremmede. Nu skal denne besynderlige gruppe finde ud af, hvor langt de vil gå for at beskytte sig selv og hinanden, mens de kæmper for at overleve natten.

Lucy (2014)

Premiere på Netflix den 23. oktober 2020

Lucy narres af sin kæreste til at aflevere en mappe, hvorved hun fanges og holdes som gidsel af den nådeløse Jang. Hans medskurke indopererer en pakke stærkt syntetisk stof i hende, for at hun kan smugle det over grænsen. Pakken lækker, og Lucy udvikler pludselig overmenneskelige evner, der gør hende i stand til at bruge langt mere end de normale 10% af hjernen. Imens Lucy får hjælp af professor Norman, hvis mangeårige forskning i hjernens potentiale gør ham uovertruffen på det felt, øges hendes nye superkræfter konstant, og Lucy bliver et yndet mål for personer på begge sider af loven.

Dead Silence (2007)

Premiere på Netflix den 23. oktober 2020

Den lille by Ravens Fair har været hjemsøgt af brutale dødsfald, lige siden Mary Shaw blev fanget og dræbt. Da en lokal beboers kone bliver brutalt myrdet, vender hendes mand tilbage til sin fødeby for at grave dybere i den frygtindgydende legende om Mary Shaw og finde ud af, hvorfor man ALDRIG skal skrige, når man ser hende.

Nobody Sleeps in the Woods Tonight (2020)

Premiere på Netflix den 28. oktober 2020

En flok teknologiafhængige teenagere er på rehabiliteringslejr i skoven, hvor en uhyggelig kraft forsøger at sende dem offline for evigt.

Læs vores anmeldelse >

His House (2020)

Premiere på Netflix den 30. oktober 2020

Et ungt flygtningepar forsøger at starte på en frisk i England, men de plages af en mørk kraft på grund af de rædsler, de undslap, i det krigshærgede Sydsudan.

Læs vores HIS HOUSE anmeldelse >

Herrens dag / The Day of the Lord (2020)

Premiere på Netflix den 30. oktober 2020

I denne gyserfilm trækkes en pensioneret præst, der hjemsøges af sine synder, tilbage i mørket, da en ven bønfalder ham om at hjælp til en datter, der er besat.

Læs vores HERRENS DAG anmeldelse >

Kaali Khuhi (2020)

Premiere på Netflix den 30. oktober 2020

Da et hvileløst spøgelse sender en forbandelse over en landsby i Punjab, som har en fortid med drab på nyfødte piger, ligger landsbyens skæbne i en 10-årig piges hænder.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg