UNSOLVED MYSTERIES Bind 2 på Netflix er reelt “bare” sidste halvdel af sæson 1 rebooten. Vi får yderligere seks afsnit, der er lidt en blandet landhandel. Især ét afsnit passer ikke til konceptet, selvom det stadig er spændende. Læs vores Unsolved Mysteries Bind 2 anmeldelse her!

UNSOLVED MYSTERIES Bind 2 på Netflix byder på seks helt nye afsnit, der færdiggør sæson 1. Det er altså ikke sæson 2, du skal lede efter på Netflix. Derimod skal du finde de ekstra afsnit, der ligger under Bind 2. Denne reboot fik premiere i juli 2020, og med de seks nye afsnit er første sæson officielt komplet.

Se også: Vores anmeldelse af Unsolved Mysteries Bind 1 her >

Umiddelbart var “Bind 1” noget stærkere end denne anden halvdel, men alle fortællingerne er dog stadig interessante. Oftest er vi ude i en form for true crime, men der er dog undtagelser.

Læs videre på vores Unsolved Mysteries Bind 2 anmeldelse herunder.

De seks nye afsnit med forskellige mysterier

Afsnittene i Unsolved Mysteries er altid lidt en blandet landhandel, da vi kommer omkring både helt “almindelige” krimisager, der ikke er opklaret, samt sager om rumvæsener og andet mindre jordnært. De fleste afsnit i Bind 2 er meget regulære true crime sager, selvom man i visse tilfælde nærmest ikke kan kalde dem uopklarede.

De seks afsnit har følgende titler:

 • “Washington Insider Murder” er episode 1
 • “A Death in Oslo” er episode 2
 • “Death Row Fugitive” er episode 3
 • “Tsunami Spirits” er episode 4
 • “Lady in the Lake” er episode 5
 • “Stolen Kids” er episode 6

Umiddelbart smager afsnit 2 mest af alt om en sag, der ikke tåler dagens lys. Den er formentlig opklaret, men kun på et “need to know”-niveau, og det er næppe almindelige norske betjente og journalister, der har behov for at vide alt.

Bare rolig, dette skal nok give mening, når du ser afsnittet, der faktisk er ret spændende. Ikke mindst fordi det udspiller (eller rettere, udspillede) sig hos vores naboer i Norge.

Unsolved Mysteries: Bind 2 – Netflix anmeldelse

Se Bind 2 af Unsolved Mysteries sæson 1 på Netflix

Når det gælder Bind 2 af Unsolved Mysteries, så er der især ét afsnit, der bare ikke passer til konceptet. Generelt er alle afsnit interessante, men lige afsnit 4 passer bare ikke ind.  Det afsluttes da heller ikke med den vanlige opfordring til at komme med information, der kan hjælpe sagen til at blive løst.

Derudover er der sager, der reelt lader til være løst, da nogle deltagere i afsnittet nærmest indrømmer, at de ved mere, end de vil (eller tør!) sige. Og så er der “Death Row Fugitive”, der virkelig har en click-bait overskrift. Den indsatte, der “flygter” sidder nemlig ikke på dødsgangen, da dette sker, og han er ikke den store udbryderkonge.

Faktisk er dette en sag, der burde være dansk. Altså, det lyder som noget, der kunne være sket herhjemme, men man forventede virkelig ikke, at det ville kunne ske i USA. Okay, det er en masse teasere, men bare se de seks nye afsnit, og hyg dig med at gætte – og naturligvis komme med tips, hvis du skulle vide noget!

Lige den norske sag kunne der jo principielt sagtens være nogle danskere, der havde input til.

Unsolved Mysteries Bind 2 udkommer på Netflix den 19. oktober 2020.

Plot

Sande historier om gådefulde forsvindinger, chokerende mord og paranormale hændelser er drivkraften bag denne fængslende genindspilning af den ikoniske dokumentarserie.

Forfatter

 • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

  Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.

  Vis alle indlæg