WARRIORS OF FUTURE på Netflix er en ny sci-fi-film fra Hong Kong. En klassisk sci-fi-basker med et underligt velkendt (dog nyt) plot og en 90’er-stemning. Læs vores Warriors of Future-filmanmeldelse her!

WARRIORS OF FUTURE er en ny Netflix sci-fi-film fra Hong Kong. Den var et kæmpe hit i biograferne i den asiatiske storby. Nu kan resten af verden så se den på Netflix, og det kan fans af sci-fi sagtens gøre. Bare hold forventningerne godt nede.

Med en spilletid på 1 time og 41 minutter føles Warriors of Future ikke for lang. Den føles dog meget forudsigelig på mange måder. Men bevares, nogle gange er det rart bare at slappe af med noget, der føles mærkeligt velkendt. Den har trods alt stadig en ny og interessant historie.

Læs videre på vores Warriors of Future-filmanmeldelse nedenfor. Find den på Netflix fra den 2. december 2022.

Meget velkendt sci-fi-historie med 90’er-stemning

Plottet er simpelt nok, og scenen er sat i starten; En meteorit, der bærer udenjordisk liv, lander på Jorden. Det nye “alien-liv” kommer i form af en plante, der vokser på ekstreme måder, men den renser dog også luften. Så det er både en fare og en velsignelse. Hvis altså vi kan kontrollere den.

Vejrudfordringer (frembragt af klimaændringer) betyder mere regn end normalt. Da vand får denne udenjordiske plante til at vokse som en gal, står liv på spil. Under en mission, der skal stoppe plantens vækst for at undgå millioners død, bliver der dog gjort en ny opdagelse.

Det viser sig, at der også er landet fremmede væsner, som truer menneskeheden. Dette resulterer i, at kommandør Sing Lees elitestyrker næsten bliver fuldstændig udslettet. Men vent, der er mere, for nu opdager den overlevende soldat Tai Loi en endnu større sammensværgelse.

Det er nærmest Netflix sci-fi-filmen Spectral (2016) møder Battle: Los Angeles (2011) med en snert af Alien (1979). Som de fleste sci-fi-film er den blevet inspireret af dem, der kom før. Og hylder også nogle få. Igen, det er fint for mig, men jeg kan ikke påstå, at jeg nogensinde vil føle behov for at se denne igen.

Kan du gætte slutningen af ​​Warriors of Future på Netflix?

Nej, jeg vil ikke give spoilers for Warriors of Future, men jeg vil dog bemærke, at slutningen er præcis så forudsigelig, som du kunne forestille dig. Og måske er det helt fint til en fredag ​​aftens film.

Jeg var lidt irriteret over, at hver eneste (stor som lille) plotudvikling kunne ses en kilometer væk. Men hey, det er bare den slags film, hvor du ikke skal tænke for meget.

Og ja, det føles meget som en 90’er actionfilmversion af et velkendt sci-fi-plot. Effekterne (med masser af CGI) er dog overvejende solide, så det er altid noget.

Warriors of Future – Anmeldelse | Netflix Sci-fi

Se Warriors of Future på Netflix nu!

Instruktøren af Warriors of Future er Yuen Fai Ng, mens manuskriptet kommer fra Ho-Leung Lau, Chi-Leung Law og Tin Shu Mak. Jeg tror ikke, jeg er bekendt med noget af deres tidligere arbejde. Men IMDb har en tendens til at mangle en del, når det kommer til enhver asiatisk skuespiller eller filmskaber, så hvem ved.

Ud over en mulig Warriors of Future-prequel (og mulig efterfølger) kigger producenten og stjernen af denne film allerede på andre historier. Hans produktionsselskab arbejder faktisk allerede på deres næste sci-fi-film. En, der vil foregå i rummet, hvor manglen på tyngdekraft betyder, at man bruger mange andre teknikker, end denne film gjorde.

Warriors of Future var hele otte år undervejs, så vi kan blive nødt til at vente et stykke tid på denne næste sci-fi film fra Hong Kong stjernen Louis Koo. Og dog, for hvis denne Netflix sci-fi-film bliver et kæmpe hit, kan den nok komme hurtigere ud over stepperne. Succes og penge har en tendens til at fremskynde produktioner.

Warriors of Future er på Netflix fra den 2. december 2022.

FAKTA

Instruktør: Yuen Fai Ng
Manuskript: Ho-Leung Lau, Chi-Leung Law, Tin Shu Mak
Medvirkende: Louis Koo, Ching Wan Lau, Carina Lau, Philip Keung, Ho-Leung Lau, Nick Cheung, Xiaoxia Cheng

Plot

Da en meteor med en destruktiv plante rammer Jorden, får en selvmordspatrulje til opgave at redde deres postapokalyptiske by fra det totale sammenbrud.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.