Den Oscar-vindende instruktør Guillermo del Toro skal lave horror-serien 10 After Midnight for Netflix.

10 After Midnight bliver en antologiserie i stil med Black Mirror, da det bliver 10 enkeltstående afsnit, der er uafhængige af hinanden. Fælles for dem alle er dog, at de bliver uhyggelige!

10 After Midnight er dermed Netflix’ første originale horror-antologiserie. Tidligere har del Toro lavet den animerede Trollhunters for Netflix, som da også er Emmy-vindende.

Planen er, at del Toro vil være både forfatter og instruktør på udvalgte episoder. Han håndplukker så nogle af de bedste manuskriptforfattere og filmskabere i branchen til at lave de andre afsnit.

Guillermo del Toro vandt tidligere i år en Oscar som bedste instruktør på monsterfilmen The Shape of Water.

Det vides endnu ikke, hvornår serien bliver vist på Netflix.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg