Se trailere til den kommende horror sci-fi serie Nightflyers.

Nightflyers er en nervepirrende og fængslende psykologisk thriller-serie baseret på en kortroman af den populære forfatter, George R.R. Martin.

En broget flok forskere og opdagelsesrejsende tager med historiens mest avancerede rumskib på en mission for at kontakte fremmede livsformer, der kan sidde inde med den nødvendige viden til at redde menneskeheden fra overhængende udryddelse.

Mens de rejser dybere ind i det ukendte, begynder et stigende antal mysterier og destruktive hændelser at true missionen og besætningens liv. Spændinger og mistillid spreder sig om bord på skibet, mens alle må prøve at ud af, hvem – eller hvad – der er ansvarlig, og om de kan stole på hinanden længe nok til at redde menneskeheden.

Nightflyers sæson 1 består af 10 afsnit og kommer på Netflix den 1. februar 2019!

Indtil videre er der kommet to teaser trailere, som du kan se nedenfor. Og til sidst kommer hovedtrailerne.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg