Se her hvem, der skal spille de voksne i It del 2, hvor Losers Club atter skal op imod Pennywise i den kommende Stephen King-film.

Lige siden det blev annonceret, at It del 1 kun handlede om børnene i Losers Club, har der været spekulationer omkring hvem, der skulle spille de voksne i It del 2.

Nu er alle navne ved at være på plads til It del 2, og man må sige, at ligheden mellem børnene og de voksne er slående.

Beverly Marsh: Jessica Chastain
Bill Denbrough: James McAvoy
Richie Tozier: Bill Hader
Eddie Kaspbrak: James Ransone
Stanley Uris: Andy Bean
Ben Hanscom: Jay Ryan
Mike Hanlon: Isaiah Mustafah

Udover de voksne i Losers Club, vender også Bill Skarsgård tilbage i rollen som Pennywise.

Det forventes også, at der kommer flashbacks med de unge, som vi kender fra It Kapitel 1.

It del 2 foregår 27 år efter den første, og følger Tabernes klub som voksne, hvor de syv venner igen mødes i Derry for at bekæmpe det onde i form af dræber-klovnen Pennywise.

Filmen har dansk biografpremiere den 5. september 2019.

Læs også vores anmeldelse af It – Kapitel 1 >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg