Midnight, Texas

Den danske intruktør Niels Arden Oplev (Mr. Robot, Mænd der hader kvinder) står bag den nye tv-serie Midnight, Texas, der er baseret på en bogserie af Charlaine Harris (True Blood).

Man kan beskrive Midnight, Texas som Twin Peaks møder True Blood.

Handlingen lyder således:

Velkommen til Midnight, Texas, hvor det er normalt at være mærkelig. Fra vampyrer og hekse til synske og lejemordere – Midnight er et mystisk hellested for dem, der er anderledes. Byens beboere skal kæmpe mod udefrakommende biker bander, det evigt-mistænkelige politi og deres egne farlige fortid, men de står sammen som en familie.

De medvirkende tæller François Arnaud (Blind Spot), Dylan Bruce (Orphan Black), Parisa Fitz-Henley (Jessica Jones), Arielle Kebbel (The Uninvited), Sarah Ramos (Parenthood), Peter Mensah (Avatar), Yul Vazquez (Bloodline) og Sean Bridgers (Room).

Niels Arden Oplev instruerer pilotafsnittet (ligesom han gjorde med Mr. Robot), og han producerer også serien, der får premiere på NBC i USA den 25. juli 2017.

Om den kommer på dansk TV eller streamingtjenester vil tiden vise.

Se traileren længere nede.

Midnight, Texas – Season Pilot
Midnight, Texas – Season Pilot
Midnight, Texas – Season Pilot

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.