Leder du efter nye gyserfilm på Netflix i juni 2021? Se en liste over hvilke gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i juni 2021.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i juni 2021 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har altid premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i juni 2021, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Roh (2019)

Premiere på Netflix den 1. juni 2021 (kun med engelsk sprogindstilling)

When a strange girl visits a vulnerable mother and her two children, the forest comes alive with terrors in this indie horror arthouse film.

Læs vores ROH anmeldelse (engelsk) >

Anaconda 3: The Offspring (2008)

Premiere på Netflix den 1. juni 2021 (kun med engelsk sprogindstilling)

Den geniale videnskabskvinde Amanda eksperimenterer med to mega-slanger på et hemmeligt forskningsanlæg. Men da finansmanden Murdoch presser eksperimentet ét skridt for langt, undslipper de glubske slanger til civilisationen. Og Hammett ved ikke, at en af slangerne venter et kuld krybende afkom, så nu er kapløbet i gang for at afværge slangernes ustoppelige bersærkergang, før de når storbyen.

Shutter Island (2010)

Premiere på Netflix den 1. juni 2021

En agents foruroligende visioner bringer hans efterforskning af en patients forsvinden fra et sindssygehospital for kriminelle i fare.

Læs vores SHUTTER ISLAND anmeldelse >

Mother! (2017)

Premiere på Netflix den 1. juni 2021

Der bliver skabt uro i en digter og hans kones privatliv, da ubudne fremmede begynder at besøge deres rolige, isolerede hjem.

Læs vores Mother! anmeldelse >

The Girl and the Gun (2019)

Premiere på Netflix den 3. juni 2021 (kun med engelsk sprogindstilling)

Fed up with abuse by those around her, a department store saleswoman finds a weapon in an alleyway and desides to settle scores.

Læs vores engelske anmeldelse >

Sweet Tooth: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 4. juni 2021

På et farefuldt eventyr i en postapokalyptisk verden søger en elskelig dreng, der er halvt menneske og halvt rådyr, efter en ny begyndelse sammen med en barsk beskytter.

Læs vores SWEET TOOTH anmeldelse >

Xtreme / Xtremo (2021)

Premiere på Netflix den 4. juni 2021

I denne hæsblæsende og handlingsmættede thriller tager en pensioneret lejemorder – sammen med sin søster og en vanskelig teenager – hævn over sin dødsensfarlige stedbror.

Læs vores Xtreme anmeldelse (engelsk) >

Awake (2021)

Premiere på Netflix den 9. juni 2021

Efter en global begivenhed fjerner menneskehedens evne til at sove, kæmper en ekssoldat for at redde sin familie, mens hendes sind og samfundet er på vej mod kaos.

Læs vores AWAKE anmeldelse >

Tragic Jungle (2021)

Premiere på Netflix den 9. juni 2021

En kvinde på flugt fra et arrangeret ægteskab ender dybt inde maya-junglen, hvor den vilde natur får det menneskelige og det overnaturlige til at flyde sammen.

Læs vores TRAGIC JUNGLE anmeldelse (engelsk) >

Trese: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 10. juni 2021

I Manila, hvor mørke overnaturlige kræfter gennemsyrer den kriminelle underverden, er det op til Alexandra Trese at bevare freden – men der er en storm under opsejling.

Horizon Line (2020)

Premiere på Netflix den 14. juni 2021 

En krise i luften på vej til en vens bryllup på en ø kaster de tidligere kærester Sara og Jackson ud i en skræmmende kamp for livet højt over havet.

Læs vores HORIZON LINE anmeldelse >

Beyond Evil: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 15. juni 2021 (kun med engelsk sprogindstilling)

As a killing resembling a cold case resurfaces in a small town, the chase for the truth falls on two policemen who each harbor secrets of their own.

Læs vores BEYOND EVIL anmeldelse (engelsk) >

Security (2021)

Premiere på Netflix den 16. juni 2021

En sikkerhedsekspert og hans familie bliver fanget i en understrøm af hemmeligheder og løgne efter et overfald på en ung kvinde i den kystby, de bor i.

Læs vores SECURITY anmeldelse (engelsk) >

Black Summer: Sæson 2 (2021)

Premiere på Netflix den 17. juni 2021

I de mørke, tidlige dage af en zombieapokalypse finder komplet fremmede sammen for at finde den styrke, de har brug for til at overleve og komme tilbage til deres kære.

Læs vores BLACK SUMMER S2 anmeldelse >

Katla: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 17. juni 2021

Da vulkanen Katla går i udbrud under en gletsjer, begynder der at dukke mystiske ting op af isen, som vender op og ned på lokalsamfundet.

Læs vores KATLA anmeldelse >

To mord på solkysten / Murder by the Coast (2021)

Premiere på Netflix den 23. juni 2021

I 1999 blev teenageren Rocio Wanninkhof myrdet. Hendes mors ekspartner, Dolores Vásquez, mistænkes. Var det hende, der gjorde det? Et andet offer afslører sandheden.

Godzilla Singular Point (2021)

Premiere på Netflix den 24. juni 2021

En universitetsstuderende og en ingeniør, der er bragt sammen af en mystisk sang, leder kampen mod en uforståelig kraft, der kan betyde Jordens undergang.

Ray: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 25. juni 2021

Denne serie er en filmatisering af fire korte fortællinger, herunder en satire og en psykologisk gyser, fra den anerkendte auteur og forfatter Satyajit Ray.

The A List: Sæson 2 (2021)

Premiere på Netflix den 25. juni 2021

Romantik, rivalisering og omfattende mystik blandes sammen, når en gruppe teenagere tager på lejrtur til en fjerntliggende ø i dette nervepirrende, overnaturlige drama.

Prime Time (2021)

Premiere på Netflix den 30. juni 2021

Nytårsaften 1999 træder en bevæbnet mand ind i et tv-studie under en udsendelse. Han tager værten som gidsel og kræver at sende en meddelelse for åben mikrofon.

Sophie: A Murder in West Cork (2021)

Premiere på Netflix den 30. juni 2021

Et uhyggeligt mord ude på landet i Irland bliver startskuddet til en indviklet jagt på retfærdighed, som spænder over flere årtier og landegrænser.

Skylines (2020)

Premiere på Netflix den 30. juni 2021

Kaptajn Rose Corley er et menneske født med overjordiske superkræfter. I lang tid har hun kæmpet mod de invaderende fjender, men nu er hun selv på flugt. Men da en majoritet af alle de hybrider, som har fået et hjem på Jorden, pludselig vender sig mod menneskeheden, styret af fjenden, bliver Rose genindkaldt til militæret for endnu en gang at kæmpe for frihed og retfærdighed. Nu har hun kun 72 timer til at trænge ind i de fremmedes moderskib for at redde menneskeheden.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg