Stephen Kings søn, Joe Hill, har skrevet bogen ‘Horns’, som Mandalay har filmrettighederne til, og nu er hovedrollen på plads.

Shia LaBeouf, som vi kender fra bl.a. ‘Transformers’ og ‘Disturbia’, skal spille hovedrollen i ‘Horns’. Keith Bunin (In Treatment) skal lave manuskriptet og Joe Hill bliver executive producer.

‘Horns’ handler om Ig Perrish, en 26-årig mand, der vågner en morgen med tømmermænd og store huller i hukommelsen – og et par horn i panden! Hornene vokser sig større dag for dag, og det lader til at disse horn hænger sammen med hans kærestes uopklarede mord.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.