Vi har længe gået og ventet spændt på, om den populære ‘The Walking Dead’ TV-serie fik en dansk DVD-udgivelse – det gør den heldigvis.

‘The Walking Dead’ sæson 1 udkommer via SF Film på DVD og Blu-ray den 17. maj 2011. Den 1. sæson finder sted i den hede stat Atlanta, hvor betjenten Rick Grimes leder en flok overlevende i en verden overrendt af levende døde.

I USA starter sæson 2 til sommer, og indspilningerne af de nye 13 afsnit er i fuld gang.

Frank Darabont (‘The Mist’, ‘The Green Mile’) står bag serien, og Stephen King er i tale til at skulle skrive nogle af de nye afsnit i sæson 2. Det giver vel også mening, eftersom Frank og Steven har arbejdet sammen flere gange – og efter vores mening er det næsten kun, når Frank står kameraet, at Steven Kings film ender succesfyldt (med få forbehold).

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg