Bloody-disgusting har fundet den første teaser poster til ’All About Evil’, som er en sort komedie og horror-film om en kedelig bibliotekar (Natasha Lyonne), som arver sin fars elskede men gamle filmhus.
For at redde familiestykket bliver hun nødt til at finde sin indre seriemorder frem, da hun begynder at lave en række uhyggelig kortfilm. Hvad hendes gæster ikke ved er, at mordene i filmene er rigtige!
’All About Evil’ er en debutfilm af manuskriptforfatter og instruktør Joshua Grannell og medvirker Natasha Lyonne (’Slums of Beverly Hills’, ’But I’m A Cheerleader’), Thomas Dekker (’Sarah Connor Chronicles’, ’A Nightmare On Elm Street’), Cassandra Peterson (’Elvira’), Mink Stole (’Pink Flamingos’, ’Serial Mom’), Noah Segan (’Deadgirl’, ’Brick’), Jack Donner (’Star Trek’), Julie Caitlin Brown (’Babylon 5’), Patrick Bristow (’Showgirls’), Peaches Christ (’Season Of The Troll’) og mange andre!

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.