Alfred Hitchcocks ‘Fuglene’ skulle genindspilles af Michael Bay’s produktionsselskab Platinum Dunes med Martin Campbell (Casino Royale, Zorro-filmene) ved roret. Men Campbell trækker sig nu fra projektet.

Det vides ikke præcis, hvorfor Campbell trækker sig, men han er pt. i fuld gang med at lave The Green Lantern. Nu siges det, at Dennis Illiades (The Last House on the Left) overtager stolen som instruktør.

Illiades forventes at hive ‘Fuglene’ over i en mere blodig retning mod en amerikansk R-rating, hvor Campbell havde en PG-13 rating i tankerne. Manuskriptet er pt. ved at blive omskrevet for gud-ved-hvilken-gang, da det allerede har været igennem hænderne på Scott Derickson (The Exorcism of Emily Rose), Billy Ray (State of Play) og Peter Craig.

Så vidt det vides, er det stadig Naomi Watts, der skal stå i spidsen i Tippi Hedrens gamle hovedrolle. Men lad os se, hvordan det udvikler sig, nu hvor Campbell ikke er med mere…

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg