Filmen har Adrien Brody (The Jacket, The Pianist) og Sarah Polley (Dawn of the Dead) i hovedrollerne. Den er instrueret af Vincenzo Natali (Cube), som også har været med til at skrive manuskriptet.

‘Splice’ handler om to unge forskere, Elsa og Olive, der begge er meget ambitiøse og oprørske. De overskrider de lovlige og etiske grænser, da de blander mennesker og dyrs DNA, og dermed skaber et smukt men farligt væsen. Det hele bliver meget mere, end de havde regnet med…

Filmen har premiere i andre europæiske lande i februar/marts 2010, så lad os se, om vi ikke også får lov at se den på det store lærred herhjemme.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.