Hvilke gyserfilm kommer der på Netflix i oktober 2023? Se her en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i oktober 2023 – lige til Halloween.

Udover den allersidste Mike Flanagan-serie på Netflix; The Fall of the House of Usher, kommer der også nogle nye originale Netflix-gyserfilm, såsom den spanske Veronica-prequel Sister Death, den svenske gyserkomedie Konferencen, den britiske gyserkortfilm Flashback og den amerikanske gyserkortfilm Disco Inferno.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i oktober 2023 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen. Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Maskernes nat / Halloween (1978)

Premiere den 1. oktober 2023

En babysittende teenagepige og hendes venner får en uhyggelig nat, da en undsluppen morder vender tilbage til sin hjemby og myrder løs.

Maskernes nat 2 / Halloween II (1981)

Premiere den 1. oktober 2023

Hun troede, at hun var uden for fare, men Lauries mareridt begynder igen, da Michael Myers starter en blodtørstig jagt for at finde hende og gøre sit arbejde færdigt.

True Blood – Sæson 1-7

Premiere den 1. oktober 2023

I en verden, hvor vampyrer lever blandt mennesker, oplever en telepatisk servitrice i Louisiana, at hendes liv bliver vendt på hoveder, da hun møder en fremmed på jobbet.

Abandoned (2022)

Premiere den 5. oktober 2023

Et par, der har det svært i deres nye liv som forældre, søger fred i et isoleret hus på landet, men bliver hjemsøgt af husets grusomme fortid.

Læs vores ABANDONED anmeldelse >

A Deadly Invitation (2023)

Premiere den 6. oktober 2023

En True Crime-entusiast bliver fanget i mordet på sin rige søster. Med en villa fuld af overklasse-mistænkte er det op til hende at finde den skyldige.

Ballerina (2023)

Premiere den 6. oktober 2023

Den tidligere bodyguard Ok-ju sørger over tabet af sin bedste ven, som hun ikke kunne beskytte. Hun beslutter sig for at opfylde vennens sidste ønske, en sød hævn.

Læs vores BALLERINA anmeldelse >

Fair Play (2023)

Premiere den 6. oktober 2023

En uventet forfremmelse i en skruppelløs hedgefond presser et pars forhold til grænsen og truer med at optrevle langt mere end deres nylige forlovelse.

Læs vores FAIR PLAY anmeldelse >

Huset Ushers fald / The Fall of the House of Usher (2023) – Miniserie

Premiere den 12. oktober 2023

For at sikre deres formue – og fremtid – bygger to skruppelløse søskende et familiedynasti, der begynder at smuldre, da deres arvinger på mystisk vis dør, én efter én.

Læs vores THE FALL OF THE HOUSE OF USHER anmeldelse >

Konferencen / The Conference (2023)

Premiere den 13. oktober 2023

En broget gruppe ansatte i den offentlige sektor kæmper ikke kun mod deres egne uenigheder, men også mod en blodtørstig morder på en tilsyneladende uskyldig tur.

Læs vores KONFERENCEN anmeldelse >

Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)

Premiere den 16. oktober 2023

I 1998 forsøger indbyggerne i Raccoon City at overleve en forfærdelig nat, mens et medicinalfirma prøver at fjerne belastende bevismateriale.

Læs vores anmeldelse >

The Devil on Trial (2023) – Dokumentar

Premiere den 17. oktober 2023

Gennem genopførelser og private optagelser undersøger denne dystre dokumentar en drengs tilsyneladende besættelse – og det efterfølgende brutale mord. Denne sag inspirerede The Conjuring 3: The Devil Made Me Do it.

Læs vores THE DEVIL ON TRIAL anmeldelse >

Separation (2021)

Premiere den 17. oktober 2023

Otteårige Jenny fører et ensomt, men fantasifuldt liv omgivet af dukker baseret på sin kunstnerfars værker. Da hendes mor bliver slået ihjel af en flugtbilist, og hendes bedstefar prøver at få forældremyndigheden, bliver dukkerne og andre skræmmende karakterer levende, men Jenny er den eneste, der tror på, at de er virkelige og til fare for alle.

Læs vores SEPARATION anmeldelse >

Dark Water / Kaala Paani: Sæson 1 (2023)

Premiere den 18. oktober 2023

Da en mystisk sygdom spreder sig på Andamanerne og Nicobarerne, kolliderer kampen for at overleve med kapløbet om at finde en behandlingsmetode.

Bodies (2023) – Miniserie

Premiere den 19. oktober 2023 

Fire efterforskere. Fire tidslinjer. Ét lig. For at redde Storbritanniens fremtid må de først opklare det mord, der ændrede historiens gang.

Læs vores BODIES anmeldelse >

Flashback (2023)

Premiere den 20. oktober 2023 

En yogalærers liv passerer revy for hendes øjne under et hjemmerøveri og sender hende på et desperat kapløb gennem fortiden for at redde den mand, hun elsker.

Læs vores FLASHBACK anmeldelse (engelsk) >

Disco Inferno (2023)

Premiere den 20. oktober 2023 

Et ungt par fremkalder en mørk tilstedeværelse, der hungrer efter deres ufødte barn, da de forbereder sig til at sætte ild til dansegulvet på det hotteste diskotek i Los Angeles.

Læs vores DISCO INFERNO anmeldelse (engelsk) >

Creature (2023) – Miniserie

Premiere den 20. oktober 2023 

Da tragedien rammer en uansvarlig videnskabsmand i osmannertidens Istanbul, bruger hans elev uprøvede metoder til at færdiggøre hans arbejde – med altødelæggende konsekvenser.

Læs vores CREATURE anmeldelse (engelsk) >

Last Stop Larrimah (2023) – Dokumentarserie

Premiere den 20. oktober 2023 

Denne dokumentarserie undersøger en mystisk forsvinden i en afsides beliggende landsby i Australien, hvor morderen kan være blandt de 11 indbyggere.

Læs vores LAST STOP LARRIMAH anmeldelse >

The Tank (2023)

Premiere den 26. oktober 2023 

Et par og deres lille datter udforsker en mystisk ejendom, de har arvet ved Oregons kyst. Men noget lurer i det skjulte.

Læs vores THE TANK anmeldelse >

Søster død / Sister Death (2023)

Premiere den 27. oktober 2023 

Efter en mirakuløs barndom bliver Narcisa novisiat og begynder at undervise piger i et tidligere kloster, der hjemsøges af noget ildevarslende.

Læs vores SØSTER DØD anmeldelse >

Hometown: Sæson 1 (2021)

Premiere den 29. oktober 2023 (kun med engelsk sprogindstilling)

In a small town in 1999, the sister of a convicted terrorist joins a detective’s investigation into bizarre recording tapes capturing serial killings.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg